Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Publiskots Firefox 4 iznākšanas grafiks
Vispirms jāuzsver, ka pēc Chrome parauga visi spraudņi veidos atsevišķus, neatkarīgus procesus. Kādam no procesiem avarējot – pārlūks neaizvērsies. To mēs varēsim novērtēt jau ļoti drīz, tikko būs saņemts patreizējā Firefox jauninājums 3.6.4.
Nākamais Firefox 4.0 stūrakmens: reizi par visām reizēm tiks likvidēts patreizējās versijas lēnīgums un bremzīgums
Ne mazums pūļu tiek pielikts dizaina uzlabošanai; uz darbvirsmas paliks aizvien mazāk vadības elementu, tie tiek pārvietoti zem pārsega
Kā pēdējo vēlētos atzīmēt, ka programmai būs arī 64-bit atbalsts.
Tiem mēsli kurina CPU uz max un ja ir vienkodola CPU tad čau rasma.
Pa laimi, FF ir plugins kurš atslēdz to nelaimīgo flashu.
To sūda flešu vispār vajadzētu ar likumu aizliegt 🙂
Viss pārējais… nez.. cik ir gāgināts ar es tur nekādu lielo ātrdarbības starpību nemanu.
Tauta gan mēļo ka trauku ferma labāk iet uz Chroma un operas.
Kūmiņ, vēl viens Džobsa sazombētais? Pirms viņa anonsa, ka flašs nekam neder, tauta to augstos godos cēla 🙂
Es runāju par to ka sūda flaš animācijas kā reklāmas baneri pilnīgā beztolkā gruzī kastes.
Ar Džobsu tur nekāda sakara.
Tā pret flešu man nebūtu nekas pretī, bet tie hrenova baneri un tad vēl reizēm bezgala līkrokaini flash kodi ved izmisumā.
Prasts sūda baneris kur kaut kas mirgo vai aplītim mainās rādiuss. CPU uz 100%.
Nu… lol.
Murgs kaut kāds.
Patiesībā man nav ne jausmas vai flesham tā tehnoloģija ir tāda vai tomēr ar tehnoloģiju viss ir ok tikai tie pajoli kuri kodē ir tik tupi.. nav ne jausmas, bet rezultāts galīgi neapmierina.
heh.. parēķini cik elektrības pa tukšo tiek nokurināts dēļ reklāmām traukos, delfos, tvnetā 🙂
Un kad kāds lietotājs pīkst ka kaste bremzē, tad pirmā ģela ir nolaist podā flašu.
Un man dziļi nospļauties cik jams ir foršs un feins kaut kādas dažās lapās. Mani tās lapas neinteresē.
Man vajag lai atverot tvnet mana vecā kaste nesāk rēkt kā reaktīvais dzinējs dēļ viena sūda banera.
nu jā ar tiem flash ir kā ir – vienu brīdi bija doma palūrēt ko tur ar viņu varētu padarīt bet, cik skatos ja flasham jāliek klāt sql tad tas ir galīgi dirsā – tātad nekur viņs neder kā tikai mirgojošām reklāmām, banneriem un visādām debīlām spēlēm
Š is bija visstulbākais komentārs no Tevis, ko jebkad esmu no tevis piefiksējis.
Problēma ir tajā, ka liela daļa tā saukto Lv flash developeru uzskata, ka flash ir pilntiesīgs frontends un
Jaunzem, tak pieveries vienreiz. Tu pat man sāc krist uz nerviem, lai gan biju sev nosolījies tavu eksistenci cēli ignorēt.
Tuvāk tēmai – tendence darbavirsmu nepiegruzīt ar rīkiem ir apsveicama, bet vai tos FavTabus arī novākt varēs? Kas vienam favorīts, otram varbūt riebjas.
Turpinām offtopiku: Flash ir lieliski veids kā pasniegti jebkāda veida informāciju uz jebkāda veida platformām sākot ar telefonu, mašīnu gps un beidzot ar visā veida OSīm. Appel neatbalsta flashu, jo NESPĒJ TO KONTROLĒTI, bezmaksas programas un spēlītes uz iPhone, NEKAD!!!!
Flash reklāmas, kur tādas var apskatīti? Kādi divi gadi neesmu tādas redzējis…
Ja manam Mozillim nebūtu uzlikts Flashblock plagins, tad gan būtu kā būtu… Neciešu pārlieku daudz flash…
Ikvienam h264 rullītim, kas tiek izvietots netā, tā kompānija, kura šo rullīti ir izvietojusi, nopogā pamatīgu naudiņu konsorcijam, kurā ietilpst pirmam kārtam Epls –
Youtube un tam līdzīgie servisi maksā visi bez izņēmuma, taču PIESPIEST MAKSÄ€T parasto lietotāju nav tik vienkārši kamēr vien ir Flash – jo par FLASH-u nekas nav jāmaksā!
Nezinošie bļauri-ābolnieki, neinformētie pārējie lietotāji, visi, kas iestājas par ātrāku Flash-a bojāeju, vienkārši nesaprot, ka, tiklīdz Flash vairs nebūs, par video skatīšanos internetā NÄ€KSIES MAKSÄ€T.
P.S. Maskējies Jobz, kā vien gribi – āža kāju tāpat nenoslēpsi!
Pagaidām Google garadarbs ir vidrošākais.
P.s. Roc, Samuraj, roc, tikai ar lāpstu būs ārtāk nekā ar zobenu. 😉
Preses relīzes