Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Punktains ekrans!
Man radās milziga probleema
noņēmu vadu mellajam ventilatoram uz video kartes, jo baigi gaudoja. un tagad man uz ekraana paraadijushies punktinji kurus nevaru dabuut nost. kaa viņus var dabuut nost? konterstraiku nespeleju, tikai draugos biishku seedeju. help :wtf:
tikai viņa neder iekšā, nu wot un čoms teic ka tās kājas galā varot atlocīt jo viņas tāpat nevajag, tas esot tika priekš interneta kompjiem. Tad man jautājums, vai tās kājas var locīt nost?
a kaa to modu lodē? varbūt es pats varu?
ta jau kadreiz būs jāsatiekās. a salodēt tur var ātri?
un es jau nezinu vai tā karte nav beikta, man uz ekrāna kautkādi punktiņi vis laiku :wtf:
moš to otru karti arī varēs salodēt?
Varbūt labāk pats nopērc lodāmuru un tos potus un pielodē. googlē ir daudz info par to, kā kartes jālodē. Es tikai nezinu, vai tas vienmēr nostrādā, jo man liekas, ka mana karte tāpat strādā (ja neskaita skaņas pieaugumu). taču rakstīts ir, ka vajag strādāt kartei ātrāk pēc modošanas.
es pats tagad meklēju, kā mātesplati nomodot, lai procesors ir ātrāks, šeit laikam neviens nezin.
šitie ir tie poti? kādā krāsā man vajag ?
bruunais i lielaaks, tad viņš ir jaudīgāks?
Es akal domāju ka pēdējais, man tādi daži ir es varētu tos pielodēt. Vienā lapā par lodēšanu bij līdzīgs ta jau šito var ņemt. ne?
Eu, es tok nezin. Labāk neko nedari, ja nē teiksi vēl, ka es tev kauko nodedzināju.
un tam čomam kas tik iesaka jaudīgaku karti, nevis apskatās kura derētu vispār sūti dillēs un aiznes to video uz kādu servisu kurš liekas normāls un tur veči salodēs ko vajag! 🙂
Ok, būs jameklē kāds zinošais. gribās jau šodien salodēt.
To ssutkaks, izskatās jau ka pats nesaproti, ka no sākuma piesolies piesolies a tad viss nē es neko nedarīšu pie mani nebrauc utt!!
kaut ko jau saprotu. Vienkārši domāju, ka šeit ir gudrāki cilvēki, kas saprot vairāk par mani un palīdzēs ar padomu.
Preses relīzes