Qualcomm Snapdragon 810 un 808: ātrāku pasaulē nav

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Qualcomm Snapdragon 810 un 808: ātrāku pasaulē nav

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Mobilo procesoru ražotājs Qualcomm prezentējis divas jaunas mobilās čipkopas – 810. un 808., kurām jānomaina šobrīd labākajos viedtālruņos lietoto 800. sēriju. Abi procesori atbalsta 64-bit datu apmaiņu un izgatavoti 20 nm tehnoloģiskajā procesā. Androidam šobrīd vēl nav 64-bit versijas, bet sagaidāms, ka drīzumā konferencē Google I/O par to paziņos.

Snapdragon 810 un 808 apgādāti ar iebūvētiem 4G LTS modemiem, kas nodrošina līdz 300 Mbps datu pārraides ātrumu. Flagmanī Snapdragon 810 darbojas četri jaudīgi kodoli ARM Cortex-A57 un papildus kodoli Cortex-A53 vienkāršākiem uzdevumiem. Grafiskais procesors Adreno 430 tiek galā ar 4K (3840 x 2160) video ar 30fps ātrumu vai pierasto FullHD ar 120 fps ātrumu. RAM interfeiss LPDDR4 nodrošina 40% mazāku energopatēriņu salīdzinājumā ar LPDDR3. Bez tam parādījies WiFi standarta 802.11ac atbalsts.

Mazliet vienkāršākais Snapdragon 808 apgādāts ar diviem Cortex-A57, 2 Cortex-A53 kodoliem un Adreno 418 grafisko apakšsistēmu. Pēdējā paredzēta darbam ar FullHD displejiem. RAM standarts – LPDDR3.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_440_a509f_1.jpg[/img]

garaisezis
    Participant

tikko jau iegādājos savai zobu birstei, ir jūtama veiktspēja un tīrīšanas ātrums, arī zobu pasta tiek taupīta ar jauno kernel un ir pastiprināta garša. Uzlabojas elpa smarža visas dienas garumā, kas neizzūd. Tagad ar atom-bateriju spējīga darboties 20gadus no vietas….

Ar visu šo buļļ_šitu gribēju pateikt, kuru gan tas interesē, lietotājam ir svarīgi lai procesi notiek raiti un acumirklī bez aizkaves. Tikai pāris krāniņa staipītājus var ieinteresēt kas lācītim vēderā. Kārtējais veikalings…

RicoPico
    Participant

Man pašam liekas interesants Apple funktieris par “Just fire it up!”, bet tāpat man liekas, ka tas notrulina un zombē.

-Kādu telefonu gribi?

-Iphone.

-Kuru?

-Pēdējo.

Un viss. Pārējais ir pakaļas. Vai ne, ezi? Nekas cits tevi neinteresē taču. Nu izņemot kaķi, kurš atnes bumbiņu.

opengraybox
    Participant

Diezgan normāla padarīšana – mērišanās, normālā sabiedrība džeku izteikta apliecināšanās metode ! Un starp mega kompānijām tas pats.

garaisezis
    Participant

neuzminēji, es vēl tagad lietoju 4s un esmu apmierināt un lietošu līdz beigsies atbalst un būs pilnībā nolietots. Tad arī pirkšu vietā citu, protams, jaunāko. Būtu stulbi meklēt veikalā 5 gadīgu telefonu, piedevām vēl jaunu nelietotu.

RicoPico
    Participant

Ejnost rēcīgi. 😀

Tu pat neuztver, ko es Tev saku.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā