"R.I.P. Michael Schumacher" – Facebook ekstremālā nekaunība

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas "R.I.P. Michael Schumacher" – Facebook ekstremālā nekaunība

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Septiņkārtējā Pirmās formulas (F-1) čempiona vācieša Mihaela Š ūmahera veselības stāvoklis pēc kritiena slēpojot ir kritisks, apstiprinājuši Grenobles slimnīcas ārsti. Tomēr tas neattaisno Facebook aktīvistus, kuri masveidā sākuši cept slavenā sportista piemiņas lapas “R.I.P. Michael Schumacher”, lai kolekcionētu “likes”. Š ādu lapu jau ir vairāk kā desmit. To varētu ierakstīt lielāko interneta idiotismu sarakstā, ja aiz tā nestāvētu paši Facebook saimnieki.

Piemiņas lapas mirušajiem Facebook atļauj veidot. Arī šādas lapas priekšlaicīga radīšana nepārkāpj Facebook noteikumus. Poga “Man patīk” pie šādām lapām vispār neietilpst nekādās ētikas normās. Daudzi lietotāji ir sūdzējušies par šīm lapām, bet saņēmuši noraidījumu no Facebook administrācijas: “…konstatēts, ka šī lapa nav pretrunā ar sabiedrības standartiem, tāpēc arī netiks dzēsta.”

[img]https://notepad.lv/userpix/28_f1_7.jpg[/img]

MobileGeeks.de

VaiEsiLabs
    Participant

Ko tik cilvēki nedarīs lai dabūtu “Likes”. Bet visu cieņu Š ūmim, varonis daudzu acīs! 🙂

msh
    Participant

A ko to “patīk” vākšana dod?

samurajs
    Participant

Mūsdienu maloļetku aprindās laiks kļuvis par preci – tos diedelē, maina, drošvien arī pērk/pārdod. Nozīme vienkārša – jo tev vairāk laiku, jo esi krutāks. Apm. tāpat kā web-lapu apmeklējumu statistika 🙂

Nu te piemērs no bērnu lapas ask.fm:

[img]https://notepad.lv/userpix/28_like_2.jpg[/img]

Aldis
    Participant

Debilisma kalngals!

Kon
    Participant

To angļu mēlē sauc par forecasting.

usins
    Participant

Nu kā ņem to man patīk. Tas jau držāk jātulko kā “Esmu ar Jums šajā mirklī” tas būtu precīzāk. jo tad gan ir pieklajīgi būt kopā gan bēdās gan priekā. Bet like ir īss un kodolīgs un labi skan. Bet vēl jau elpo…

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?