Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Radeon HD 6850 un 6870 pirmie apskati
Divas 5870 crosfire režīmā uz 500w barokļa strādās ka nemetās 🙂
GTX 460 ir švaks, bet mistiskā kārtā ar visu Fermi nekarst tik ļoti kā 6850 & 6870.
Zaļajiem fanbojiem vēl ir cerība, ka enviģija nolaidīs cenas un kāds factory-oc’ots GTX 460 paglābs no iešanas peldēties ar dzirnakmeni kaklā 😀
At 1680×1050 resolution with extreme quality settings, the Radeon HD 5770 produced 20.7 FPS in Mafia 2 compared to 48.3 FPS for the Radeon HD 6850.
Š itas kartiņas būs pasaulē uzvarētājas price/performance lauciņā, jāgaida toma apskats :]
No
Es ar savu neizglītoto smadzeni nespēju uztvert, kāda velna pēc 6850 karst vairāk [par 6870]. Vai nu reference dizains skādīgāks, vai vnk guru3d revieweris pa pālim mērījis.
Es ar savu neizglītoto smadzeni nespēju uztvert, kāda velna pēc 6850 karst vairāk [par 6870]. Vai nu reference dizains skādīgāks, vai vnk guru3d revieweris pa pālim mērījis.
Ja būtu kārtīgi izlasījis, tad tur tieši tika minēts kādi cooleri tiek lietoti. Visām nVidia nebija stock :>
Tik cena nav pareiza, pa 125 tirgojas.
un mazulīte. Ko es sev uzdāvināšu 100% uz decembre beigām…
Sorī, bet šitas nu nebija apstādināms.
Jo tādiem kā tu nav kas dāvina ?
Sorī, bet šitas nu nebija apstādināms.
Em.. Kur prikols/āķis? 😀
XD
lol
jebanuca
[youtube]
Bēt dirt 2 piemēram 1080p rezolūcijā ar dx11 ieslēgtu tu uz 5770 uz max neuzspēlēsi, ja mana atmiņa mani nevilšus neviļ Viļ gan.
nVidia 9. novembrī iespējams apstiprinās GTX580
Un AMD ir palielinājis savu pārsvaru tirgū pār nVidia par 6%, kas tagad kopā sasniedzīs 62%.
Preses relīzes