Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › RadiotehnikaU7111 Pārtaisīšana(Kondesnātori jau nomainit
Nu tāds viņš man Default:
Š ajā bildē vēl mucas nav amputētas…
Kad būs progress iepostošu…
Un kādam nav aizķērusies tā podziņa plakanā,kurā iekšā deg zaļa lampiņa,un ir Phono,Tuner(tā man vajadzīga)Tape2,Tape1.
Kad amputēsi vecos C- labāk uzreiz atzīmē kur ir plusi.
Tev galvenais atzīmēt tos +/- uz plates, kur jaunos montēsi.
Pirmā bilde editota:
Atceries- modernajiem C marķē mīnusu (pelēka josla ar mīnuszīmēm pie att. izvada). Apmēram šitā:
Tas tak nekait transformātoram?Sūcot putekļus netīšām trāpiju:
Un ja es ielikšu jaudīgākus tos kondensātorus,tad man tas transformators nebūs cits jaliek?
Un kā man šitam spridzeklim palielināt jaudu?Cik zinu tad viņam ir 35w,gribas kautkur uz 100 dabūt,bet diezvai pavilks…
Ideja tāda(saprati kādas ligzdas es domāju,tas kuras paver ieliek vadiņu un aiztaisa):
Juanos kondensātorus pielodēt pei skrūvītēm,vai pa taisno pie plates?
Ligzdas – būtu labi ielikt standarta stereo 3.5mm, bet tas ķēpīgs darbs. Varbūt vari pāris tos vecos DIN štekerus sadabūt un nemainīt ligzdas vispār? Otrā vada galā 3.5 mm jack pielodēt lai datorā iespraust, pleijeri pieslēgt utt.
Tos iespraužamos būs stulbi likt jo tev 3 gab. vajadzēs: 2 stereokanāli + kopiskais jeb masa.
1.Jautājums-Ja kads no šeit esošajiem dzīvo Ogrē,varētu pateikt kur dabūt?
2.Jautājums kā ir ar tevalo,kā tur pasūta un cik jāmaksā par piegādi?Un vai šitas der El Cap. 4700uF/50V (724-3)
Ja ir kautkas lētāks tad ieskaiet….
Tevalo tevi bez biksām atstās, ar tiem tikai tad ja nekur citur nevar dabūt 😀 Argus.lv ir veikals Rīgā, pastudē lapu un atradīsi.
Velko,tie štekeri ko tu iedevi ir labi,bet tad jau tikpat labi vecie 5nieki,jo ar tiem bija mērķis visu uztaisīt bez štekeriem…
Reģitrējos paņēmu to linku malā rādas:
Topošais pasūtījums
2 x 4700uF 50V 25×40 85C SG SAMWHA
ta jabut ?
Pasūtīju argusā,rīt ap 9.00 atvedīs kopā iznāca 4.50
Tātad rit dabūšu,tagad pielodēšu vadus klātlai pectam tikai japieliek tie…Kautgan laikam labāk nelodēt,man tur vietas tik amz ka izskatās,ka viņus pa taino varbūt varēs pielikt,tad jau redzēs…
Tātad,apdomāju Velko ieteiktās ligzdas,izdomāju ka īztenībā,tik slikti nebūtu,taču iekš argusa nevaru atrast tādas,pie vadiem nebija,pie kādām detaļām tad ir?izložņāju visu neatradu…Vai arī nemāku rakt…
Samuraj,esi sūtījis no argusa kautko?Mna jautājums vai obligāti tas jāparaksta vai kautkā tā,jo es ap 9:00 Nebūšu bet būs kāds cits,kas pieņems preci…
Preses relīzes