Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › RadiotehnikaU7111 Pārtaisīšana(Kondesnātori jau nomainit
Elektromehāniskās komponentes > konektori
Internetveikalos var visādi sarunāt (ka cits saņem preci utt. Svarīgi, lai tas cilvēks dzīvotu norādītā adresē.) Pirms piegādes tev zvanīs. Parasti piegādā dienas 2.pusē. Argusā neesmu pircis, bet citos i-veikalos gan.
Rekur tās ligzdas –
Par pasūtīšanu no Argusa gan neko nevarēšu pateikt – man Arguss 50m no darba :party:
!GAIDAM KONDENSÄ€TORUS!
Samuraj,no kādiem veikaliem tu sūti?
Cik voltīgu vajag ventilatoru,lai to pielēgtu šitam pastiprinātājam,un kur to vienot?
Kurjerpiegāde līdz norādītajai adresei (Sagatavoto pasūtījumu nosūtīsim ar Eksprespastu līdz norādītajai adresei. Sūtījums tiks piegādāts nākamajā darba dienā, ja pasūtījums izdarīts līdz 15:00. Pastnieks pie jums ieradīsies ap pulksten 9. Piegādes cena L
Nu 9.00 tiešām nebija atvesta un vēl tagad nav…Ja vakarā nebūs tad es nez kas tas par gļuku…
Jocīgi!
es kautko nepareizi varbūt ierakstīju?
Latvia
Itkā vajadzēja visam būt pareizam,bet nekā nav…
Kādu vēl bļin ventilatoru liksi? oh, my God….. :duno:
Ventilators bija dzesešanai domāts.
Pastūzis:
Kondensātori tuvplānā:
Var jau redzēt ka man alvas diezko daudz nebija :D(Nākamis pasūtijums būs lodalva :D)
Tālāk domāju tumbu ligzdas nomainīt uz spiežamajām(jau ir dabūtas )
Jautājums Samurajam vai kādam citam kas ir spečuks lodēšanā:
Cik lielu alvu izvēlēties priekš kondesātoru,gaismas diožu kājiņu un vadu lodēšanai?
ja nemaldos samurajs zinaas 🙂
Elektronikai svarīga šāda % attiecība, jo sakausējums kūst pie zemas temperatūras un nepārkarsēsi detaļas.
Visvārīgākās šai ziņā – gaismdiodes. Lodējot turi ar pinceti izvadu virs lodējuma vietas, lai aizvada siltumu.
Nu ja no argus.lv tad man liekas ka šitā der
Preses relīzes