RAMs priekš NF6IS Micro AM2 SE

Sākumlapa Forumi Hardware Atmiņas (HDD, RAM, Flash) RAMs priekš NF6IS Micro AM2 SE

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Oxys
    Participant

Man ir jautājums kāds RAMs būtu piemērots manai mātesplatei ,jo man ar 2 RAMiem kopā ir 447 mb. Vienā slotā es varu ielikt līdz 1 GB.

Oxys
    Participant

Vairāk par šito plati: https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=128

Tajā lapā rakstīts ka atbalsts ir 2000/XP/Vistai ,bet vai var būt ka es varētu viņu lietot uz Linuxa, Win 7 & 8 ?

richX
    Participant

Ja nedaudz palasa, tad var izlasīt : “Support Dual Channel DDR2 533/667/800 MHz”… tā arī būs tevis meklētā atbilde… par firmu… viss atkarīgs no tava maka maka biezuma un iecienītākās firmas…

par windows un linux… vienkārši tā mātesplate ir samērā veca un tajā laikā neplānoja ne par kādu w7… linux nekad nav bijis nevienā sarakstā, lai gan darbojas un gandrīz visām mātesplatēm… tā ka, ja pārējie dzelži ir pietiekoši stipri, tad vari likt w7… linux arī būtu tā kā jāstrādā… bet ņemot vērā mātesplates vecumu, neesmu drošs, vai pārējie dzelži varētu būt pietiekoši lai LABI darbinātu w7… bet fakts tāds, ka tam būtu vismaz kaut kā jādarbojas… 🙂

Oxys
    Participant

Paldies! Labi ka Notepadā ir kāds izplīdzīgs cilvēks! 🙂

Mamma pirka kompi priekš mācībām kautkādā 2007.gadā.

Mātes platei ir 40 apbalvojumi 2006. gadā.

Var ielikt AMD Athlon 64 FX/Athlon 64 X2/Athlon 64/Sempron

Es domāju ka Windows 7 pavilks! Vienīgās vājās viets ir RAM un HDD!

HDD: ~70 GB 😀

Procesors: AMD Sempron LE-1250 (2.21 GHz)

Video: NVIDIA GeForce 6100 nForce 405

DirectX: 9.0c

L1 Kešs: 128 KB

L2 Kešs: 512 KB

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā