Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › RC modeļi
Vai kāds no jums nodarbojas ar radio vadāmo (rc) modeļu hobiju. Tur ietilps gan auto, gan helikopteri, gan lidmašīnas, gan kuģīši. Gribetos pašam iesākt “spēlēties” ar radio vadāmajām mašīnām.
Tagad esmu pievērsies Web lapu izstrādei un CG…
AxorG7
Bija arī tādi konstruktori no kā varēja uztaisīt modeļa rāmi un tad arī sākās izdoma, toreiz jaucu ārā daudz tehnikas, lai tiktu pie motoriņiem, kā piem. Plašu atskaņotāju, magnetafonus, kasēšu pleijerus u.c.
Bija doma arī par helihoptera uzkonstruēšanu, bet tas beidzās neveiksmīgi, jo nekādi nevarēja to dabūt gaisā, tad biju salasījis daudz baterijas un saslēdzu garā virknē līdz pat 25 baterijām ja nemaldos, bet tās baterijas arī bija pustukšas ja ne pat tukšas, motors arī bija par smagu un rotors bija paņemts no kāda spēļu helihoptera(bet tad biju tik gudrs, ka sapratu ka vajag salocīt rotora lāpstiņas lai veidotos cēlējspēks).
Uztaisīju arī RC kuģīti, kas veiksmīgi arī strādāja, bet problēma bija tā ka motors atradās zem ūdens un tas ļoti samazināja rotācijas apgriezienus, jo tad es savādāk nevarēju izdomāt kā, lai motors atrodas kuģītī, bet dzenskrūve ūdenī.
Taisīju arī lidmašīnu(no kartona) pieliku motoru priekšā un 2 AA baterijas, par sajūsmu lidmašīna ripoja uz priekšu, bet protams necēlās gaisā, bet man ar to pietika lai es priecātos ka tas vismaz ripoja uz priekšu :).
Tie divi darbi, kas man vēl ir saglabājušies ir BigFoot ar vadu un pilnīgi RC (Radio Control) vadām kuģītis(38,5 x 10,5 x 5 cm, korpuss no finiera un spraugas aizklāts ar super līmi).
Tā daudz ko taisīju, jo tas man toreiz ļoti gāja pie sirds, bet tagad kaut kā nav gribas spēka visu to atkal darīt.
Kontakti ir vēl? Varbūt, ka viņam šis tas palicis?
Jā ir, katru dienu viņu satieku. Cik atceros, viņš gāja Jauno Tehniķu pūlciņā, Liepājā uz Krūmu ielas. Itkā sākumā la lēto kaut ko veidoja, tad no učukiem aizņemās, utt… Pamazām viss veidojās. Vislabāk viņam kuģu modelēšana sanāca. Bet kā jau teicu, tagad ir citas intereses un ar tādām lietām vairs nenodarbojās.
Labāk izveido nelielu robotiņu vai ierīci, ar kuru tu caur PC varētu sev piem, uztaisīt no rīta kafiju.
sporta veidu
Nitro: Zināju par latrc.lv, paldies par atgādinājumu.
uzlabošana
Preses relīzes