Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Redaktora sleja: Vai Google+ Latvijā reiz gūs atzinību?
Polam Allenam“feiskontrole”
Nekādu datu par Latviju man nav, bet ir šis tas par Vāciju. Tātad šai attīstītajā ES valstī Google+ lieto 1,5% no interneta lietotāju kopskaita. Salīdzinājumam Facebook lieto 52,2%
Satraucošākais fakts ir – pie mums nav jūtama lietotāju skaita pieauguma. Tie paši personāži, kas G+ bija ieraugāmi pirms 2 mēnešiem, tur ir arī tagad. Protams, daudz kas atkarīgs no reklāmas (tāda tiekot intensīvi praktizēta ASV un Kanādā), Latvija laikam ir par daudz maza šādam pasākumam…
Zināma lietotāju daļa kā šeit , tā arī Vācijā visai pamatoti vēlas, lai Google+ tā arī paliek elitārs IT speciālistu un inteliģences sociālais portāls. Daļēji es arī tam piekrītu. Bet tikai daļēji. Pastāvīga laika trūkuma apstākļos izkaisīties pa vairākām sociālām vietnēm arī nav prāta darbs. Bez tam, ja nesavāksies Googli apmierinošs lietotāju skaits, G+ nebūs attīstības un tas lēnām atmirs.
Ja kāds vēl nav iestājies Googlē+, tagad to varot izdarīt arī bez ielūguma. Bet ja nu vajag – to vienmēr var saņemt, rakstot man vai shady

es nevarētu pateikt precīzāk.
Kas tur satraucošs, ja kārtējais brīnums, kas ieradies pēdējais pasaulē, netiek pārāk cītīgi lietots, jo pietiek jau ar esošajiem?
, tad jau tur latviešiem nav ko darīt 😀