Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Redirect jataisa?
Tātad itkā ieinstalēju phpBB2 forumu un skinu ari ieliku + latviešu valodu uzmetu, bet kad eju iekšā savā web viņš man parāda to phpBB2 mapi un tikai kad uz tās uzspiež tad iemet iekšā forumā. Kā to var labot, lai uzreiz uzrakstot doto adresi viņš iemet forumā?
DirectoryIndex index.php
Vai arī izveido failu ar nosaukumu .htaccess un tajā ieliec to rindiņu.
Kaa jau fox staastiija. Vienkaarshi, aatri, bez saspringuma… .
Hmm, bugs lapaa? Izskataas ka gan man, gan foxim pazuda rakstiitais teksts… .
T.i. spied uz Atbildēt, nevis raksti ātro atbildi.
nomainot mapes nosaukumu vai arī iekš config nomainīt to /phpBB2/
Un tad man vēl parādījās šāda lieta…
Kad gribu pievienot avatar sava foruma, tad man uzmetas shitads baigais error
Warning: copy(./images/avatars/150229331249157d85901e2.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/hlds/host/evo/www/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/hlds/host/evo/www/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/hlds/host/evo/www/phpBB2/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/hlds/host/evo/www/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/hlds/host/evo/www/phpBB2/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/hlds/host/evo/www/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/hlds/host/evo/www/phpBB2/includes/page_header.php on line 486
Itkā skatījos tajos failos, bet itkā tur nekas nav teikts tajās rindās..
Kas tur par vainu varētu būt?
attiecīgo diru, kurā tiek kopētas bildes vaig chmodod 777, vari googlēt šo erroru, 100% būs precīzi izskaidrots, kas, ko kā.
Ja nemaldos images/avatars
write tiesības… mhm… mjā 😀 jāpameklē google 😀
Preses relīzes