Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Redirektēšana uz citu lapu
Piemēram ieejot
Protams tas ir vajadzīgs tikai lai darbojas no mana datora. Vai tam ir paredzēts kāds software?
Vai, kā savādāk tas ir iespējams?
Ar notepad laikam sanāca. Bet man ir vajadziba tieši, kad ieet
No draugiem nesanāk redirektēt, arī nobloķēt nevar 🙁
Varbūt tiešām ir kāds software?
Probza ir tāda, ka man māsīca nāk dažreiz un jau apnicis, ka viņa spēlē biljardu 4h no vietas un rakstās ar saviem pokemoniskajiem draugiem.
To lapu vajadzētu no mana PC vispār nahranizēt, bet labāk redirektēt uz fake dr.lv error lapu.
internet explorerim – pie control panel –> internet options var nobloķēt saitus! (Vismaz agrāk datorsalonā vietnes tur bloķējām jo cits browsers netika lietots)
Par Operu un chrome nezinu – atliek hosts fails!
Tās spēles ir uz java. Ja es nobloķēju javu, uzmetas uzraksts un var saprast, ka nav javas.
Probza ir tāda, ka man māsīca nāk dažreiz un jau apnicis, ka viņa spēlē biljardu 4h no vietas un rakstās ar saviem pokemoniskajiem draugiem.
To lapu vajadzētu no mana PC vispār nahranizēt, bet labāk redirektēt uz fake dr.lv error lapu.
Varbūt vienk. pasaki acīs “Mana dzīve ir tik nožēlojama, ka 4 stundas bez datora man ir mocības!” ?
Paldies, viss ir atrisināts 🙂
Preses relīzes