Referatu pakas interneta

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Referatu pakas interneta

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    arturs24
    Participant

Kads nezin, kur dabut letakus, vai bezmaksas refertau pakas, kadreiz jau bija bet tagad..! Vnk atlanta pirkt sausmigi dārgi, par 1 lapu prasa 61 santims! Kads nezin? ludzu palidziet…

torrents.ru ir loti daudz referati, tonnam bet krievu valoda 🙁 🙁

WerNeo
    Participant

Hmm… es savulaik pats rakstīju referātus (tāpat arī mani klases bidri) un prātā pat nenāca kaut ko pārkopēt gatavu. Laikam jau tas tagad skaitās dikti pārgudri un “laiku tērējoši”. Tagad jau pietiek laikam ar zināšanām, ka māki copy/paste funkcijas.

shady
    Participant

Pameklē iekš DC.

izredzētais
    Participant

cscs ir krievs. jau tik tālu dadzīvojāmies, ka viņ am pat no savas primārās valodas sagādā grūtības pārtranslēt tekstu… cepuri nost, āksts..

Kon
    Participant

Valodu institūtā bija baigi labais citāts .. precīzi neatminos, bet doma tāda .. norakstot no viena plaģiāts, no vairākiem pētniecība vai kaut kā tā, kā arī copy/paste arī jāmāk izmantot kaut ar nelielu devu grācijas :>

@izredzētais

Priekš kam viņam translēt nevienam nevajadzīgā valodā .. flame on biyatch :>

WerNeo
    Participant

izredzētais, nekurini naidu lūdzu. Es arī esmu krievs. Esmu arī latvietis. Runa te nav par nacionalitāti, bet gan par attieksmi. 🙂 Un tikai nevajag man te mēģināt pierādīt, ka latviešu skolnieki ir labāki par krievu skolniekiem… vai, ka ir otrādi.

Ir cilvēki un ir cilvēcīgums! Pārējie mēdz būt jebkuras nacionalitātes pārstāvji.

arturs24
    Participant

dc nu nez, maz ko atrod, tie atlanta materiali ir zem cipariem nevis ar vardiem

daGrevis
    Participant

Labāk jau nu pašam uzrakstīt… 😛

arturs24
    Participant

kurs musdienas raksta referatus 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

1.1 % mana skola 🙁

grisha
    Participant

taapeec jau visi taa arii paliek stulbi, kuri taa dara. Skola ir lai maaciitos nevis izmantotu citu darbus, shinii gadiijumaa autors veel prasa kur nozagt.

Nafig taadus cilveekus.

daGrevis
    Participant

grisha wrote:

taapeec jau visi taa arii paliek stulbi, kuri taa dara. Skola ir lai maaciitos nevis izmantotu citu darbus, shinii gadiijumaa autors veel prasa kur nozagt.

Nafig taadus cilveekus.

+1

RicoPico
    Participant

Nu pag. Ko ārdās tauta? Tos referātus var lieliski izmantot kā palīg vai uzziņu materiālus SAVAM darbam. A jūs te uzreiz par copy-paste aizsvilāties.

daGrevis
    Participant

Cik daudz nav dzirdēti gadījumi, ka skolēns dabūjis referātu internetā un, vienkārši, izdrukājis. Beigās apakšā darbam autors cits, darbs vispār par citu tēmu (jo pārlasīt jau slinkums!) un izrādās, ka puse darbam vispār citā valodā! Jā, tā bija. xD

izredzētais
    Participant

RicoPico,

Quote:

kurs musdienas raksta referatus (un šim tekstam seko līdzi neskaitāmi daudz smailiji)

vai tev joprojām ir jelkāda ticība šajā cilvēkā? 🙂

Loading
    Participant

daGrevis. Heh.. Atminos, ka mums viens kursa biedrs bij nospiedis 1:1 referātu, izmainot tik titullapu. Pasniedzējs apjautājās, kas tie par [1;4] teju katras rindkopas beigās? Puisis klusēja… [1;10]

arturs24
    Participant

Loading wrote:

daGrevis. Heh.. Atminos, ka mums viens kursa biedrs bij nospiedis 1:1 referātu, izmainot tik titullapu. Pasniedzējs apjautājās, kas tie par [1;4] teju katras rindkopas beigās? Puisis klusēja… [1;10]

nrom ikdiena 😀 😀 😀 😀

dajaNa
    Participant

he hee man pāris referātu pakas ir saglabājušās no tiem laikiem 😀 ja kas PM:P

zivs
    Participant

Nu, nezinu, tā ir kaut kāda rotaļāšanās ar savu nākotni IMO – iesniegt svešus, nedaudz pakoriģētus darbus, cerot, ka pasniedzēji nepamanīs un skolu pabeigs sekmīgi, bet tad attapsies bezdarbnieku rindās, jo no savas profesijas ne s*da nesaprot, bet pie tā visa vainos valsti, kas tādus “augsti izglītotus indivīdus” te negribot ņemt darbā …

Evers
    Participant

Biju arī vairāk vai mazāk “haļavas” braucējs, itsevišķi vidusskolā, kad vairāk tāda veida darbi bija jāveic. Atlants.lv bija draugs. Lai gan bija arī darbi, kas tika no paša rokas taisīti, tāpat tagad saprotu, ka dažādās blēdību zināšanas neatsver, tās zināšanas un treniņu, kuru būtu varēts iegūt.

Klasiskais domu gājiens “to tāpat dzīvē reāli neizmantošu, nav jēga to mācīties un piebāzt savu galvu ar liekām lietām” ir viens liels stulbums. :warn:

Crow
    Participant

Akadēmiskās zināšanas 90% IR muļķības. Kā oduvančiks vienreiz še izteicās – pabeidz visādas skolas tādi te un tad tiek par ierēdņiem un tad tik drāž tos pārējos. Un tikai tādu patstāvīgi domāt nespējošu tauru dēļ ir pilna pasaule ar… hmm… šādiem patstāvīgi domāt nespējošiem tauriem. Piebildīšu vēl, ka viņi ir visur un viņi nāk uz gaismu, mhhh… nošaut nevajag pakārt (komats pēc izvēles).

:nuke:

P.S. Bet tas katram ir jāpieredz pašam un šis laiks jāizmanto, lai apgūtu zināšanas, kas patiesi interesē. Ja nekas tāds neatrodas, tad jāpakaras šlipsē.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Tēma ‘Referatu pakas interneta’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā