Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Regulāri zūd internets
Man ir tāda problēma, ka katru vakaru tieši ap pulksten 9 vakara līdz rītam nav nets – wifi, bet izraujot no rutera vadu un pieliekot pie laptopa ir. Man ir asus wl-520GC ruteritis, nesaprotu kas ir pie vainas!
Ja tas nelīdz, tad kāds ir pa settingiem paspaidījis, vari mēģināt lasīt pamācību:
afigel, tur bus torrenta klients vainigs. Uzinstale jaunako versiju, ar jaunako utorrent to vairs neesmu noverojis.
Limitu uzliec ātrumam… kkur uz 80% no tava interneta jaudas 🙂 Tad viss būs oki. Es tā daros parasti, regulēju ātruma limiteri pēc savām vajadzībam. Piemēram ja nesēžu webos, un uzlieku kaut ko ļoti vilkties, atļauju lai utorrents aizsit kaut vai visu trubu 🙂
blaaviens tu domaa ka es tups esmu?
es tak rakstiiju, ka aatrums samazinaas vilnjveidiigi. es zinu kaa ir kad utorents saak vilkt ar max aatrumu aizpildot visu kanaali. zuud aatrums viss veras leeni. tachu te uzlec griestos, tad nokriit liidz 0, pazuud savienojums un atkal paraadaas. un taa vairaakus vakarus.
1. Ja internets pazūd tieši 21:00 tad jāskatās uz vietas kas kur. No šitādiem “simptomiem” neko nevar saprast. Tur var būt kaimiņš, a varbūt pats ir lohs absolūts.
2. Routeris savā būtībā ir vienkārši kompis ar 2 vai vairāk tīklenēm. Protams ka viņš strādājot karst. Un daudziem lētajiem (vai dārgajiem – Linksys) sūdiem nav nekādas dzesēšanas. Neiedziļināšos kuru dauņu nopelns tas būtu, bet tā nu viš i. Tātad nopērkot routeri – viņu ir jāizģerbj un pēc iespējas jāuzpogā kāds radiators.
Preses relīzes