remote control

Sākumlapa Forumi Software Cita programmatūra remote control

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    archeens
    Participant

Sveiki notepad lietotāji, man ir viena interesējuša lieta. Vai kāds varētu lūdzu pastāstīt kā pievienoties savam dzelzim caur remote control, caur portu 80 vai 25? Dzelzim stāv windows xp SP2. Vai caur parasto remote assistant to var dabūt gatavu? Mēģināju ar VNC, bet neizdodas. Būšu ļoti pateicīgs par jebkuru padomu. Paldies

sir_irius
    Participant

radmin… ir tāda programma. Saite ja nemaldos bija radmin.com. Pagūglē!

archeens
    Participant

Zinu par to programmu, bet lai pieslēgtos dzelzim man ir vajadzīga tāda pati programma no tā dzelža kura slēdzos klāt, bet mani interesē tieši no web pievienoties remote, kā to var izdarīt ar vnc, parluka vienkarshi ierakstot ip:portu un pectam izlec logs kur ievadit pass un caur javu parādās, bet vnc neļauj pievienoties caur citiem portiem, vismaz caur 80 un 25. Vai ir kādi citi varianti? Paldies sir_irius

sir_irius
    Participant

Ja caur vnc, tad jābūt attiecīgam server softam uz kastes, kurai konektēties grib. Man šķiet, ka “realvnc” bija arī paša servera softs.

archeens
    Participant

es zinu to visu, bet viņš nedod iespēju pievienoties caur 80 un 25 portu esmu izmēģinājies visādi, man teica ka caur remote assistant varot kkā, bet drusku nesaprotu kā. Izmeklējos guugles tanti, bet sakarīgu pamacību neatradu.

sir_irius
    Participant

Piedod, no M$ produktiem nekā daudz nemāku teikt. Ganjau kāds cits atnāks un paskaidros sīkāk, palīdzēju (Ja palīdzēju) Tik daudz, cik varu!

memorex
    Participant

Vari mēģināt nomainīt portu iebūvētajam remote desktopam ( https://support.microsoft.com/kb/306759 )

Vari mēģināt lietot TeamViewer, kas savienojumu veido caur viņu serveri, takā būs vienalga kāds ports. Vari mēģināt kādu citu softu (kā piemēram ultraVNC), viss ir bezmaksas

archeens
    Participant

paldies tev par info, bet man vajag nevis caur local bet caur netu, remote desktop manuprāt ir local piekļūšanai, pamēģināšu to ultravnc, paldies tev par info.

memorex
    Participant

😀

Visi strādā caur netu.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā