"Remote desktop" vienai progai

Sākumlapa Forumi Software Cita programmatūra "Remote desktop" vienai progai

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 27 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ob1
    Participant

Tātad – vajag progu, kas ļauj attālināti darboties ar manu kompi (WinXP). Ne visu kompi gribu nošārēt, tikai vienu progu.

Lieta tāda, ka vajag parādīt potenciāliem klientiem manas progas darbību. A tie klienti neatrodas Latvijā. Š obrīd izmantoju skype iespējas un rādu pats, šie tik redz video prezentāciju, bet gribētos viņus pašus pielaist pie stroķiem.

Kāds var kaut ko ieteikt?

drono
    Participant

Nu ja nevar to programmu vienkārši aizsūtīt, tad es droši vien uzinstalētu XP iekš VMware Workstation (vai jebkādas citas VM) un uzliktu tur Remote desktop, VNC, vai ko tamlīdzīgu, un tad lai šie tur darbojas pa to VM.

msh
    Participant

Kur tad ir problēma izmantot parastu RD progu priekš visas sistēmas? Uz kastes stāv liela kolekcija ar bērnu pr0n, kuru nedrīkst aizvākt citur? 😀 Jeb vai kastei stiprāki dzelži nekā klientiem pateikts un to nedrīkst atklāt?

ob1
    Participant

nē, iemesls vienai progai ir tāds, ka ar to darbosies absolūti useri kvadrātā, bail, ka kaut ko nenones. 🙂

msh
    Participant

Gudrais obivans nevar uzstaisīt sistēmas rezerves kopiju?

Ko vispār tādiem idiotiem vajag no tavas progas, ja viņi nejēdz lietot datoru – liekas problēmas? 😀

ob1
    Participant

Bļin, tie useri būs ārsti no skandināvijas… ir useri, ir aptaurēti useri… un ir ārsti!

ob1
    Participant

Viņi vienkārši nesapratīs kas notiek, ja būs pārāk daudz pogas… kāds ieraudzīs pazīstamu pogu (progas aivēršanas krustu), nospiedīs to un teiks, ka proga kaut kur pazuda!

ob1
    Participant

Un rezolūcija tiem mudazvoniem arī nekāda, kā nošārēšu savus 2 monitorus, šamējie sajuks pratā… Labāk, ja varētu viņiem iedot aplikāciju logā – lai spēlējās…

RicoPico
    Participant

Obīvan, Tu par Citrix XenApp nekad neesi dzirdējis? 🙂

https://www.citrix.com/English/ps2/products/product.asp?contentID=186

Maksas gan, bet nu- dikti laba!

ob1
    Participant

Jā, ķirzaks par to stāstīja… izskatās labs… bet maksas… man jau nevajag to lietot pastāvīgi, tikai reizi pa reizei, varbūt varat ieteikt kaut ko pa free?

Andress
    Participant

Ob1 man bija līdzīga problēma testējot intranetu, kuram bay default tika iestrādāts serverī aizliegt jebkādus savienojumus veidot ar ārējo tīklu, es gan izlīdzējos ar team vāveri 😉

ob1
    Participant

Paldies, Andress, palūkošu…

Hmm, “Instantly take control over a computer anywhere on the Internet, even through firewalls. No installation required, just use it fast and secure.” tas ir visa kompja šārings… 🙁 ne īsti tas ko gribēju…

RicoPico
    Participant

ob1, kādēļ gan “neaizņemties” testēšanas nolūkos, ja jau netaisies lietot regulāri? 🙂

Andress
    Participant

https://www.teamviewer.com/index.aspx

Edit: vari uzstādīt tiešam to vituālo mašīnu un tad ar ierobežotām atļaujām lietot tem viever par cik ar TV iespējams normāli un loti ērti operēt

ob1
    Participant

Ja nebūs variantu, tad nāksies aizņemties… vienkārši bija cerība, ka kaut ko var izrakt… (nu un tie zviedri tak ir safāzējušies uz autortiesībām…)

P.S. Paldies, Andress, gūgles tanti pazīstu 🙂

RicoPico
    Participant

Man tam Citrixam kaut kur instalācija ir aizķērusies. Varu padalīties. 🙂

ob1
    Participant

Paldies, RicoPico, bet tam citrixam arī klientu vajag instalēt… tie lohi aiz ezera pat FF nespēj uzlikt, lai nemocītu mani 3 dienas ar stulbiem jautājumiem. 🙁

Arī TeamViewer jālaiž proga un jāievada parole… cilvēkiem bez smadzenēm tas būs makten grūts pasākums…

ok, laikam man tāds liktenis – mēģināt ieskaidrot lohiem (skandināvu ārstiem) to, ko viņi principā nespēj sagremot… 🙁

drunk_lizard
    Participant

kjautkaads vaaks.

pilsonji, citriks ir datubaazju klients, ibio…

a bet oduvancjikam iesaku tiimvjuuveru apguut :>

bez maksas, premiicijas biku var sastuteet…

skandinaavu klientiem paarliecinjosji iesaku kaalija cianiidu laiziit.

RicoPico
    Participant

Nūūū… Bez klienta jau neviena tāda tipa programma nedarbosies! Jeb Tu ceri visu to fīču caur FF palaist? 😀

ob1
    Participant

ķirzak, es tak ieteiktu, bet šamējie tak paklausīs un pēc tam mani pa tiesām izvazās…

RicoPico, tieši tā!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 27 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā