Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Remove Fake Antivirus – rīks pret viltus antivīrusiem
uzrautiesviltniekstrojanu
Remove Fake Antivirus 1.86 ir bezmaksas Scareware programmu noņemšanas rīks/datubāze, kurā savākti visi zināmie viltus antivīrusi. Kopā ar nupat pievienotajiem eksemplāriem viltus antivīrusu kopskaits jau sasniedzis 78. Remove Fake Antivirus neprasa instalāciju, programma ir vienkārši jāpalaiž – tāpēc varētu būt noderīga jebkuram datormeistaram ātrai šādu mošķu
Lejuplāde:

Esmu bijis daudzos uzņēmumos, kur tieši ir tas AVG Antivirus 2011, kā arī citās vietās, es esmu viņiem to teicis, bet viņi uzreiz savu – Mūsu IT speciālists teica tā un šītā…….
P.S. Man teica, lai es skenēju datoru ar vismaz vienu AV un pēc tam pārstartēju datoru.
Atliek vien piebilst, ja cīņa ir arī pret spiegu programmām, kā arī tādām lietām, varu ieteikt:
TDSSKiller, kas dažreiz atrod kaut ko, kad citi neko neatrod…
Spybot-S&D!, kas dara vairākas lietas uzreiz, arī meklē spiega programmas, kā arī daudz ko citu..
Man ir gadījies uzrauties uz fake AV, kad lietoju PANDA AV un citus, toreiz tā bija, pašlaik sēžu uz Aviras un esmu laimīgs.
kas vainas pandai? pats ar licenzi pasēdēju gadu , viss bija čotka.
Tu izklausies pēc datorspeciālista.
P.S links jau izskatās pēc kautkāda wareza 😀