Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Rīgas ostā notikusi ķīmiskā avārija
p.s. “ūdenī ķimikālijas nav nonākušas. “
2. Izsūdzēt grēkus.
3. Tuvākās 3 dienas dzert tikai minerāļus un nekādā gadījumā Rīgā nelietot ūdeni no krāna.
4. Š…emot vērā, ka par ÄŒernobiļas avāriju paziņoja tikai pēc pāris dienām, un pie tam ārzemes: ņemt par pilnu tikai ārzemju masu mediju paziņojumus.
Wuu: “p.s. “ūdenī ķimikālijas nav nonākušas. “”
Un tu tici tiem korumpētiem pidariem?
Nav interesanti, nekas nesprāga 🙁
Bet vispār lieta nopietna
Liekas, ka “Visu varenais sadusmojies uz Rīgu” 😀
1. Plūdi, lieti
2. Ķimikālijas
Kas nākošais?
P.S. A kas būtu, ja lietus būtu uzlijis tam dranķim virsū?
1. Plūdi, lieti
2. Ķimikālijas
Kas nākošais?
3. Godzilla
Un tu tici tiem korumpētiem pidariem?
Ja to būtu teicis Garfilds es vel noticētu ,bet jebkurā gadījuma viņi taču brīdinātu ja ūdens tik tiešām būtu saindēts. Katram stāstam ir divas puses ,varbūt tas ir vienkārši žurnālistu uzpušķots. Un vispār man po… ,dzīvoju Dobelē 😀
es pie apšaušanas neķertos, bet pie grandiozām soda naudām un cietumsodiem gan.
tagad dažu amatpersonu neizdarības dēļ jācieš neskaitāmām zivīm, putniem un dzīvniekiem. cilvēki man ir pie pakaļas, tie par sevi var parūpēties.
nemaz nerunāsim par iztērētajiem/iztērējamajiem līdzekļiem to sūdu savākšanai, kas loģiski, ripos no mūsu maciņ a.
vai cilvēku soda par degvielas liešanu grāvī? soda. vai cilvēkus soda par maluzvejniecību/malumedībām? soda. šī “nelielā kļūdiņ a” ir neskaitāmas reizes lielāks pārkāpums par augstāk minēto apvienojumu. kādēļ mani nepamet sajūta, ka neviens netiks sodīts? sliktākajā gadījumā kādu atlaidīs no darba un ar to arī viss beigsies. un vel brīnās ko cilvēki mūk prom no šīs korumpētās un neaptēstās valsts..
PS, noklusēšana = vainu pastiprinošs apstāklis.
Preses relīzes