Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Rīt gaidām Firefox 3.6 Final
Vienīgi back tikpat lēni kā agrāk… 🙁
Vienīgi back tikpat lēni kā agrāk… 🙁
Tieši šis man nepatīk iekš FF, back strādā sasodīti lēni, citās lapās pat 1-2 sec, kamēr atiet atpakaļ pa vienu lapu, tur pretim uz operu tas viss notiek instanti.
par 3,6 – liekas ātrāks, citas šķirbas pagaidām neredzu.
bet ir viena ieta, kas man fckn izsit no sliedem:
ļoti bieži (praktiski visu laiku0 ietoju fišķi klikšķināt uz linkiem ar pieturētu ctr (open in new tab).
vecāš versijas jauno tabu vēra vaļa pašā atvēŠ—to tabu rindas galā, tagad uzreiz pie aktuālā taba. Nu nevaru pierast, visu laiku jaunatvērto eju meklēt uz labu monitora pusi.
vecās versijas jauno tabu vēra vaļa pašā atvēŠ—to tabu rindas galā, tagad uzreiz pie aktuālā taba. Nu nevaru pierast, visu laiku jaunatvērto eju meklēt uz labu monitora pusi.
Ir tāda lieta. Bet varbūt, ka kaut kur iekš about:config var ko pamainīt, lai tā nebūtu? Gan jau nāks gaismā, ja būs tāda iespēja.
FF 3.6 man ar addonu tab mix plus
ver jauno tabu tabu rindas galā un visur kur vēlies, šis addons dod arī daudz papildiespēju piem. parāda uz katra taba skaistu tā ielādes indikāciju, aizvāc to pretīgo ielādes indikāciju no sidebar, aktivizē tabus paturot virs tiem kursoru, bez klikšķināšanas(baigi ērti), parāda aktīvo tabu, skatītos un neskatītos tabus dažādās krāsās pēc izvēles utt.
Vispār ir arī vairāki vienkāršāki addoni kas tiktu ar tavu problēmu galā, liekas supertabmode-1.53-fx vai varbūt Tabberwocky.
Vai about:config – browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent pārslēgt uz false
doroteja, tur nebūs jaunā FF vaina, man jau ar vecākiem FF parādījās tā problēma, bet tagad jau atkal labu laiku nozudusi. Varbūt kāds addons maisa gaisu?
Bet kāpēc tieši ar 3.6 versiju tā ir? Jaunu addonu man nav, tie paši vien tur ir, kas bija 3.5.7 versijā. Vakar nācās 4-5x rakstīt login, šodien 2-3x mocos. 🙁 Vai tās ādiņas nevar būt pie vainas?
nu un vēl man ubuntā tagad firefoxs pats sevi pārbrendoja uz Namoroka 😀
Tu gadījumā kaut kādu betu nenovilki? Sākumā tā viņš saucās. Pagaidi līdz būs bubuntu repozitorijā, tad nebūs vairs Namoroka 🙂
ka eksportēju ar addonu passwordexporter-1.2 paroles no FF 3.5 uz kādu mapi un pēc tam
ar to pašu addonu importēju paroles uz FF 3.6 un draugi aizgāja.
Var arī izmantot tādu addonu kā Autofill Forms 0.9.5.2 kopā ar Secure Login 0.9.3
Drošvien “personas” jeb ādiņas būs vainīgas. Man tādu nav, un ar traukiem-elvē login problēmu arī nav. Par to daļa ērmu (smaidiņu) iekš traukiem gan izķēmoti:
Diemžēl ādiņas nav pie vainas. Noņēmu un izmetu tās ”personas” ārā, bet joprojām jānopūlas vismaz 3-4 reizes lai ielogotos. Kur īsti slēpjas problēma?
saimniecību
Nu pamēģini vēl šitā… uztaisi sev draugiem.lv javascript grāmatzīmi jeb tā saukto bookmarklet:
Tai failā nomaini Tavs_E-mail un Tava_Parole pret savējiem datiem, un iekopē visu to rindu tur, kur grāmatzīmes URL. Pirmais klikšķis – atveras draugiem.lv; otrais – tu automātiski ielogojies. Š im būtu jānostrādā.
Preses relīzes