Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Rokassprādze, par kuru Makgaivers dotu daudz
skotču
Tie, kuri nēsā rokaspulksteni, zinās, ka nozīmīga to sastāvdaļa ir siksniņa vai sprādze. Bet kas liedz sprādzē iebūvēt 25 rīkus – skrūvgriežu uzgaļus, uzgriežņu atslēgas, āķi auklas griešanai un karbīda stikla griezēju? Ikdienā visiem šos rīkus nevajag, bet ja nu pēkšņi savajagas – vienmēr būs pie uz rokas.
Lethermann jauno komplektu – rokassprādzi piedāvā gan ar pulksteni, gan bez tā. Pats galvenais un visbiežāk lietojamais rīks pēc kompānijas domām esot alus pudeļu attaisāmais. Rokassprādzes posmi savienojas ar skrūvēm, tāpēc katrs var to samontēt atbilstoši savām vajadzībām. Garums ir regulējams +/- 1/4″ robežās. Posmi izgatavoti no nerūsošā tērauda. Posmi brīvi pagriežas, tāpēc Tread instrumentus var lietot ierīci neizjaucot.
Jā, šis nav kaut kāds tur Apple Watch – pulkstenis Tread QM1 izskatās daudz krutāk
Cita lieta ir “militārie”, tiem tiešām šāda koncepta štruments varētu būt vienkārši neaizvietojams.
EDIT:
UN, pats galvenais, pudeļattaisāmais… rokas sprādzē! Tas ir gandrīz kā pateikt, ka tūlīt pudeli attaisīs ar sudraba ķēdīti.
1) ja es būtu profesionāls remontnieks, tad ātri vien sakomplektētu nelielu somiņu ar vajadzīgajiem rīkiem standartdarbu veikšanai (un nešķirtos no tās)… patiesībā, man jau kādreiz bija tāda laikos, kad noņēmos ar laboratorijas iekārtu uzstādīšanu un remontu. Pie tam padomju laikos, kad labi instrumenti bija retums. No mana pašreizējā darbnīcas klāsta (šādas lietas palikušas kā vaļasprieks) 95% nepieciešamā var sakomplektēt 5 minūtēs – visu iespējamo veidu un izmēru skrūvgrieži, atslēdziņas, standziņas, pincetes, lodēšanas lietas u.tml.;
2) gribētu redzēt, kā ar šādu komplektu var izjaukt iztīrīšanai, piem., manu laptopu – pietiek, ja viena skrūve ir kārtīgi iegremdēta, un tad čuššš.
3) pudeļu attaisāmais – jā, piekrītu, manā komplektā nebija 😀 bet, ja nopietni, tad, izvēloties starp šo komplektu un labu Victorinox nazi, kas maksā to pašu, labāk ņemtu pēdējo.
Preses relīzes