Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › RTU elektronika
Realitātē šitādi pasniedzēji un studenti var iet sūkāt pa 10€, jo ne sūda nejēdz. Iedzīt viņus reālā ražošanas cehā, ar reālu problēmu un sist kamēr neatrod to problēmu.
Labā ziņā, ka ar laboratorijas darbiem esmu ticis galā, tie tikai jānodod. Palikuši vēl 3 mājasdarbi, kuriem vēlreiz jāburas cauri cenšoties saprast, ko viņš, na*ig, vispār grib. Prieks, ka dzīvē šīs te trīsfāžu strāvas un viss pārējais man kā datoriķim ikdienā noderēs, kamēr elektriķi par šito saka “Š itais ir hu*ņa, šito mums nevajag”. 😀
Ja kāds ko noderīgu būtu par motoriem un elektrību augstskolā mācijis, tad es nebūtu atmetis ar roku tam cirkam.
P.S. Kādu vel savādāku nosaukumu tu gribi izgudrot zvaigznei? Kautkāds neitrāls pieklājība pēc ir vajadzīgs daudzos gadijumos. Ja nu vienīgais tas nav motors zvaigznes slēgumā, bet HVZ kas. Tādam gadijumam ir nopērkami 5dzīslu kabeļi ar 3reiz lielāku zilo dzīslu un ir pat kautkur gadijies lietot.
Ar šīm zināšanām nevar pat prastu frekvenčnieku noregulēt.
Viņš smuki slauc naudu no naiviem lauķiem. Paskaties kādreiz to pasniedzēju aldziņa! Un paskaties cik saņem maukasbērnelis rektorelis.
Un tad pamēģini apjēgt ka tas viss pastāv tikai naivo dauneļu dēļ, kuri tos parazītus baro!
Preses relīzes