Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › RuMac PC – kāpēc maksāt par aizkostu ābolu?
Kā piemēru apskatīsim RuMac ražoto Apple iMac klonu “Pro”: Intel Core2Duo E7400 2.8 GHz; 4 GB RAM; 500 GB HDD; NVIDIA GeForce 9500GT 512Mb; 8 x USB; FireWire; 20x DVD±RW. Keisā pietiek vietas 5 HDD, RAM paplašināms līdz 16 GB.
Cena – 23.800 RUB jeb 388 Ls.
Pierēķinot klāt monitora cenu, tik un tā sanāk 2x lētāk nekā līdzīgu parametru iMac modelis “Ä€bolu veikalā”
Labi, tai lapā bija noderīga fīča – iespēja lejupielādēt viņu izveidoto MACOS apgraizījuma variantu (3,00 Ls īsziņa bija jānosūta).
Līdz ko rītā lejupielādēšu, tā padalīšos ar linku, kas man atnāca.
Bet kā ar dizainu? Mac`u neviens nevar aizstāt.
+1 😀
taisnība
tik jēlu dizainu neviens cits neražo…
turklāt visi ir vienādi tā kā skolas uniforma lai nevajadzētu kādu apcelt par savādāku dizainu 😀
joprojām nevaru saprast kāpēc reklāmas filmiņās maks nav ancukā un pc katru reizi savās drēbēs, jo tas vairāk atbilst patiesībai…
Mac’s jau nav tikai OS, tas ir hardware!
Hardware tur parasts, nekas vairs īpašs, kā mīnusu uzskatu, ka tu nevari upgreidoties vai lietot specifisku hardware. BTW QueenZ[img]
Kūstu
Ar šo uzreiz krāns pa 40 cm garāks..
reku ir pieejams tas, ko viņi liek uz dzelžiem:
atslēga bija derīga uz 2 diennaktīm, ja nu tā ir izbeigusies un iepriekšējā lapa nav redzama reku tiešās rar daļu lejupielādes adreses (parole: “
Ieinstalēšanas pamācība tete:
Pie tam, kā jau zinām, mac lietotāji parasti ir mūziķi u.c., kam galvenais ir prestižs. Kas sanāk? Ķīnas ābols pelna visvairāk (reizēm pat dizainiski ir labāki par oriģinālu). 😀
Bet nu pie mums muzikas skolu beidzēji tēlo baigos datorspecus un saka, ka mac ir pats labākais. 🙂
Mūžīgo strīdu atbilde
Maks ir labs ,bet cena ir pārāk pārspīlēta!
šitā latviešu “es zinu ko darīt ar naudu jo man viņas nav” attieksme visos forumos ir piebesījusi. Ja tev nav un tu nevari atļauies – nepērc. Nevajag tapēc nodrist visus tos, kas to var 🙂