Rūtera signāla pastiprināšana.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Rūtera signāla pastiprināšana.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    jazzer
    Participant

Visur mājā signāls normāls, bet pirmā stāva darbnīcā neko neķer, jo sienas biezas. Rūteris Linksis, vai ka viņu tur..Kāds ir efektīvākais un ātrākais risinajums bez sienu borēšanas un vadu vilkšanas ?

Vēlams ar verķu nosaukumiem. Pašam sajēgas par šo tēmu nav. Ja būtu, tad nejautātu.

Ceru uz sakarīgu atbildi. Humoriņu un betonu citreiz.

Crow
    Participant

1) Pārnes esošo rūteri tā, lai tajā pirmā stāva darbņicā ķer normāli. Ja tas traucē kastīti pārvietot, atvieno netu – tas nav obligāti vajadzīgs (lai gan pārbaudīt par skādi nebūtu).

2) Aiznes atpakaļ, kur bija, un tai vietā iegādā un liec repīteri (repeater, range extender, whatever)

Piem.: https://www.dateks.lv/cenas/70/52467_tplink_tl_wa730re_150mb_11n_range_extender.php

Lai gan ar vadu vilkšanu būtu labāk, jo tad necietīs ātrums.

jazzer
    Participant

Paldies. Mēģināsim. Ä€ruma tur tāpat nēkāda nav, tāpēc īpaši zaudēt nav ko 🙂

BERILS
    Participant

tieši pretēji draugs , tieši pretēji !

akms47
    Participant

Ja pieliksi vēl 6 Ls un iegūsi TL-WA850RE 300MBPS, atšķirībā no Crow piedāvātā modeļa ar 150MBPS. Vai ir vērsts 6Ls ietaupīt?

Š eit par to rakstīju – vari palasīt. 😀

exiy
    Participant

Man ir TP-LINK rūteris un signāls iet cauri trim sienām, bet ir vieta, kur signālu neķer vienkārši tik labi, kā gribētos, lai gan ārā to ķer ĻOTI pamatīgu gabalu ar TP-LINK rūteri..

Agrāk bija D-links – to veco nomainīju pret TP-LINK.

D-links arī tieši vienā un tai pašā vietā nespēja uzķert labu singālu…

Esmu apmierināts, jo vairāk nav nekādu problēmu.

Pirms kāda laika NP rakstīja par TP-LINK signāla pastiprinātāju..

—Š EIT—

Peteris Skabarga
    Participant

Kā jau crow teica, vainu pastiprinātājs, vai cits rūeris. Mans d-link mazulītis brīnumainā kārtā raida tik labi, ka pirmajā stāvā var noķert netu (es dzīvoju piektajā).

https://www.rdveikals.lv/products/lv/159/12582/sort/1/filter/0_0_0_0/D-LINK-DIR-300-NRU-Bezvadu-t%C4%ABkla-iek%C4%81rta.html

akms47
    Participant

Jā rakstīju.

Pašlaik pats lietoju TP-WDR3600. Laba caurlaidība, bet vecais TL-WR1043ND, ko lietoju pirms, bija daudz stiprāks, signāla ziņā. Sita cauri visām metāla konstrukcijām. 50 m no mājas kaimiņam caur 3 sienām internets darbojās bez problēmām, lietojot standarta 3 antenas.

Jaunajam laba fīče 5Ghz. Tad kad rodas problēmas ar aizņemtiem kanāliem (2.4 ir tikai 13) pieliekam portatīvam, kam gibas labu ātrumu TL-WDN3200 usb un pārlieku uz 5GHz. Nets nogriezts uz 160Mbps (max man uz pastāvīgo nedod). Patestējām bez nogriešanas – pāri pa 300 iet ka nograb. Jā bet signāls 3600 nav salīdzināms ar veco 1043. 🙁

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā