Rūteris Lattelecom optikai.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Rūteris Lattelecom optikai.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    RicoPico
    Participant

Ir nepieciešams Lattelecom optisko internetu (500 Mbit/s) izrūtēt uz 7 datoriem. Daļu- pa vadiem, daļu- pa Wi-Fi. Kādu man rūteri šim pasākumam pirkt, tā lai viņš laistu cauri visus 500 Mbit/s? Budžeta griesti- 200 Ls.

Paldies.

Evers
    Participant

Uz ātru roku iemetot salidzini.lv frāzi “gigabit router” izmeta virkni ar TP-Link, Belkin, D-Link u.c lētiem Gigabit rūteriem.

Tālāk paskatoties iekrita acīs CISCO rūteris – https://www.neostore.lv/item/EC-00009234/ , ja nopietnai lietai rūteris, tad vajadzētu būt labam, kā nekā Cisco. Bezvadu tīklam jau ātrums tāpat ātrāks nebūs par “n” standarta piedāvāto.

Katrā ziņā pašam ar dotajā jautājumā pieredze nav. :lala:

Holmss
    Participant
    RicoPico
    Participant

Nu ok, bezvadu tīklam vairāk par G standartu moš arī nevajag, bet būtu labi, ja būtu arī N. Priekšdienām, tā teikt. Ir nepieciešams, lai rūteris vada režīmā spētu “sagremot” augšupielādes procesu virs 100 Mbit/s (vairāki vienlaicīgi izejošie video strīmi).

Un ko jūs sakat par šo rūteri?

SWC
    Participant

nju nezinu vai tev izdosies caur mazajie suudiem izdabuut cauri pa vadu 500Mbps

man jau taada klusa nojauta ka maksimaalais ko vareesi dabuut buus kaadi 200Mbps bet nu testeejis neesu nav bijuse pieeja taadai linijai!

par wifi runaajot ar N standatu nedabuusi tos 300Mbps nekaada gadiijumaa labaakaa gadiijuma buus tie 50/60Mbps nju ja ideali apstaalji un labs rooteris ta mosh 90Mbps izspiedisi maksimalais.

P.S.

Kad nopeerc un notestee ieposte rezultaatu!

RicoPico
    Participant

Ok, izošņājot gaisu man ir iespēja paņemt šādu aparātu.

Vai arī varu ņemt parastu rūteri, un piekarināt šim kaut kādu Wireless Access Point ar N standartu (piemēram, kaut ko šādu)

Kurš variants būtu optimālākais? Izmaksas abiem variantiem ir +/- vienādas.

SWC
    Participant

pa edimax nezinu vai ies tev visi 500Mbps cauri 100Mbps ir testeets ja nemaldos 90Mbps laida cauri! routerboard to4 ir jaaiet pa vadu visiem 500Mbps

Evers
    Participant

Lai nu ko pērc, bet nejau Edimax, vismaz jaunie bezvadu rūteri nekalpo ilgāk par pusgadu. Vienkārši sāk rīstīties kamēr atmet karoti pa visam, FW upgrade nelīdz, ar 2 dažādiem modeļiem tā bija.

RicoPico
    Participant

Jā, par Edimax es arī esmu dzirdējis bēdu stāstus. Apsveru reālu iespēju ņemt to RouterBOARD + D-link WLAN Access Point. Ja vien neatradīšu ko vēl piemērotāku. Katrā ziņā, ja paņemšu aparātu ar RouterOS ribās, iespējams, ka man būs nepieciešama neliela palīdzība tā konfigurēšanā. Nekad iepriekš neesmu bijis saskarē ar MikroTik produkciju. :lala:

EDIT: Via Twitter man @LaWRT610N[/url] rūteri. 120 Ls gabalā.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā