Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Rūteris priekš 300 Mbit per second.
Palasi kur es esmu jau rakstijis par routeriem!
Ja priekš 100Mbps NATošanas ar 400MHz nepietiek, ta priekš 300 jau teu vaig vismaz 1GHz proc
Monstri ar tādām jaudām būs, piemēram, jaunais D-links
Iespējams ka ir kāds piemērots Mikrotiks, un bezvadu AP var uzlikt atsevišķi, taču es drīzāk sastellētu kādu mini-ITX kompi ar 2 papildus tīklenēm – vienu WAN, otru WLAN, un softu piemeklētu pēc vajadzības.
Ar OpenWRT var to kompi padarīt arī par Torrent client un NAS (jo kam ta citam tev tie 300Mbps vajadzīgi?).
Nu, varbūt, šito vel varētu
Es kad padzirdēju, tad ar prasīju, man teica, ka dodot tikai ‘jauniem’ klientiem un vecajiem nemaina (ja modems strādā normāli) jo nav tik daduz ierīces viņiem lai visiem tagad pa labi, pa kreisi mainītu, tas bija vairāk, kā pirms pus gada, moš kas tagad mainījies….
Vienu gan es teikšu – skaties, lai nebūtu iekšā MediaTek. Tur nekādi megagerci nepalīdzēs, tos vanckarus tikai pret betonu un tad vālēt ar otru kluci, kamēr putekļi paliek. Tas konglomerāts tikai uz pilnīgu p* pastāv.
Un ja ierodas ” montieris” tad pasūtīt drst, jo viss strādā!
CPU1: Atheros AR9344 (560 MHz)
Tiešām 300Mbps? Kā mēriji? ar speedtest.net? 😀
Saguris esu.
Cerēju gan uz ko vairāk, atverot šīs tēmas jautājumu.
Uz ko tad tu cerēji? Linku uz superpuperboostercleaner kas tev kaukādu Tenda mēslu pārtaisīs par 1Gbps spējīgu verķi?
Es tev visu uzrakstiju. Tālāk – vai nu pats vai nu pa naudu.
pa wifi ar dual-band karti, ārā nāk stabili ~170mbps, ar ko pilnīgi pietiek.
Preses relīzes