Rūteris priekš 300 Mbit per second.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Rūteris priekš 300 Mbit per second.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    jonjs
    Participant

Manim pieslēgums, tjipa līdz 300 Mbit sekundē, nu jau vairāk par gadu, zināju no paša sākuma, ka nevilks (līgums tika pārslēgts tajā laikā). Kuru rūteri izvēlēties? Mazbiku parakos pa neta veikaliem un sapratu, ka pieredzējušiem cilvēkiem vajag pajautāt 🙂 Pašreiz manim ir TL-WR941ND. Doto ekzpemplāru visdrīzāk atdošu sievas mātei 🙂 Ceru, ka tas nav domāts ļauni no manas puses? Ja runājam par sievas māti. Ja runājam par rūteri, tad ir vēlme nopirkt kvalitatīvu agregātu.

jonjs
    Participant

Kāpēc mana provaidera prikolu neviens negrib uztvert nopietni? Labu rūteri man vajag tik un tā. Sievasmātei Wi-Fi arī vajag 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Lietoju šādu jau vairāk kā gadu. Š o iegādājos, jo LTC bezmaksas TP-Links nobeidzās.

https://www.dateks.lv/cenas/wireless/84014_asus_rt_n12_d1

3Dklucis
    Participant

Nem šito šim automātiskā kārba:D! https://www.getnet.eu/products_GR-724W.html

Andron MacBeton
    Participant
    Andron MacBeton
    Participant

Nespamo!

Palasi kur es esmu jau rakstijis par routeriem!

Ja priekš 100Mbps NATošanas ar 400MHz nepietiek, ta priekš 300 jau teu vaig vismaz 1GHz proc.

Monstri ar tādām jaudām būs, piemēram, jaunais D-links. Taču firmware viņam ir pēdējais sūds un cena ir kosmoss (300€).

Iespējams ka ir kāds piemērots Mikrotiks, un bezvadu AP var uzlikt atsevišķi, taču es drīzāk sastellētu kādu mini-ITX kompi ar 2 papildus tīklenēm – vienu WAN, otru WLAN, un softu piemeklētu pēc vajadzības.

Ar OpenWRT var to kompi padarīt arī par Torrent client un NAS (jo kam ta citam tev tie 300Mbps vajadzīgi?).

Nu, varbūt, šito vel varētu, bet cena vienalga ir nepatīkama (200€) un OpenWRT vienalga jāliek, kā arī jāgooglē vai WAN ports tiešām ir Gbps.

LooNeY
    Participant

Lattelecom optikai nu jau kādu laiku piedāvā combo modemrūterus… Piezvani, uzjautā… Nebūs jāpērk nekas 😉

Es kad padzirdēju, tad ar prasīju, man teica, ka dodot tikai ‘jauniem’ klientiem un vecajiem nemaina (ja modems strādā normāli) jo nav tik daduz ierīces viņiem lai visiem tagad pa labi, pa kreisi mainītu, tas bija vairāk, kā pirms pus gada, moš kas tagad mainījies….

Andron MacBeton
    Participant

Tikai konfigs ir pilnīgā dirsā un firmware izvarota.

Stat1CX
    Participant

Tas gan, pēdējos updeitos pat port forwarding vairs nestrādā 😀

jurgenz
    Participant

vot mljin kā es arī ar šitiem no*isos, tak tur puse neiet vairs.

viesic
    Participant

TL-WDR4300 spēj natot ap 300mbit no wan uz lan

Crow
    Participant

Teorētiski tur kosmoss ir sasolīts (kāpēc pats parāvos uz 3600), bet praksē stock sāk žagoties atkarībā no mēness fāzēm. Pārliku uz DD-WRT, tagad sotaks ir stabils, bet vairāk es no jamā neuzdrīkstētos gaidīt.

Vienu gan es teikšu – skaties, lai nebūtu iekšā MediaTek. Tur nekādi megagerci nepalīdzēs, tos vanckarus tikai pret betonu un tad vālēt ar otru kluci, kamēr putekļi paliek. Tas konglomerāts tikai uz pilnīgu p* pastāv.

Andron MacBeton
    Participant

Tapēc vajadzēja laicīgi pārrakstīt user.ini (vai paprasīt man) un nekādi updati caur TR069 nenotiktu.

Un ja ierodas ” montieris” tad pasūtīt drst, jo viss strādā!

Andron MacBeton
    Participant

Quote:

CPU1: Atheros AR9344 (560 MHz)

Tiešām 300Mbps? Kā mēriji? ar speedtest.net? 😀

Andron MacBeton
    Participant

Tfu, blyat, tas ir DSL routeriem.

Saguris esu.

jonjs
    Participant

Š…emot vērā augstāk minēto diskusiju, pagaidām man radās viena doma, nopirkt kaut ko, kas man šķiet, ka ir labāks un vajag atdot sievas mātei veco rūteri un viss. Vispār jau man tie 100 megabiti pietiek pāri pārēm. Cerēju gan uz ko vairāk, atverot šīs tēmas jautājumu. 300 Evrikus gan nez vai es maksāšu par rūteri. Telefons, kas dārgāks par 300 Eiro man šķiet pārāk dārgs, ņemot vērā veiktspēju, nebremzēšanu u.t.t. Paldies. Bija gan daži labi padomi.

SWC
    Participant

es pats izmantoju belkin f7d4301 ar tomatu, un LTC 250Mbps optiku, max ko esu izspiedis 116Mbps, es pat nesaprotu Nah vispar lielaki atrumi mājas vajadzīgi, rēli ikdienā vairak pa 40Mbps diena netērē neviens no Jums

Andron MacBeton
    Participant

Quote:

Cerēju gan uz ko vairāk, atverot šīs tēmas jautājumu.

Uz ko tad tu cerēji? Linku uz superpuperboostercleaner kas tev kaukādu Tenda mēslu pārtaisīs par 1Gbps spējīgu verķi?

Es tev visu uzrakstiju. Tālāk – vai nu pats vai nu pa naudu.

bambam
    Participant

pats lietoju šo https://routerboard.com/RB951G-2HnD

pa wifi ar dual-band karti, ārā nāk stabili ~170mbps, ar ko pilnīgi pietiek.

Andron MacBeton
    Participant

Kā mēriji? No kurienes?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā