Rūteris priekš 300 Mbit per second.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Rūteris priekš 300 Mbit per second.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    bambam
    Participant

nemērīju ne ar kādiem īpašiem tūļiem, rīkiem 🙂

šāds ātrums (20-22 MB/s) ir katru reizi velkot no torentiem blue-ray.

Andron MacBeton
    Participant

Pareizi!

Reālā noslodzē ir jātestē, nevis ar kaukādu 1 tizlu flashplayer kaku.

usins
    Participant

Kaut vai mēģini šo: https://routerboard.com/RB951G-2HnD. Bet pa ezvadiem, nekad savā spalvainajā mūžā nedabūsi 300 , jo tad jāsēž pie paša WiFi Rūtera, bez trokšniem un bez kaimiņu signāliem.

Vari, ja nauda ļauj, nokonfigurēt kādu UniFi PRO, kurš maksā neadekvāti dārgi priekš mājas usera, bet ir dual antenas utt.. Manā saimniecībā tādi 21 gab strādā kopā un pa dienu smuki zilaiž cauri ap 300-500 wifi klientu un nekas nebrūks un nejūtk.. tpu tpu tpu….

jonjs
    Participant

Priekš Wi-Fi-istiem manim ar šo pietiek. Stacionārais dators protams, ka pieslēgts pie rūtera ar kabeli. Es gan laikam esmu jau atradis savu jauno rūteri, bet nu ieteikumi no cilvēkiem ar pieredzi vienmēr ir noderīgi. 🙂

migors
    Participant

Un kas tad linksys ticība neļauj izmantot? Tur ir uz jebkuru gaumi. Protams ka tas nav microtik. Bet par visādiem tplink un asus labāki un stabilāki būs https://www.linksys.com/us/c/wireless-routers/

migors
    Participant

Uzliku EA6400 pirms vairāk kā gada un jau esmu par viņu aizmirsis. Savu dara https://www.linksys.com/us/p/P-EA6400/https://www.linksys.com/us/p/P-EA6400/

Andron MacBeton
    Participant

Tu vispār saproti kas ir “rūteris”?

Izskatās ka tu esi pajols.

usins
    Participant

Par tādām naudām noteikti mikrotik un bez variantiem. jau sanāk daudzkodolnieks…

Andron MacBeton
    Participant

pidors ir superpuperspecdirektors

viš vis zin pac, un viņam nepis realitāt

Andron MacBeton
    Participant

Tu esi biki aizkavējies zombjrealitātē. Tur daudzi wanna-be datorspeci mīt.

Bet vispār… PISIES DIRST!

migors
    Participant

Beton, drīz būs praids tur tu varēsi satikt sev līdzīgi domājošus un pastaigāt ar pliku pakaļu. Varbūt tad nolaidīsi tvaiku, paliksi mierīgāks un pārstāsi bojāt vienīgo palikušo resursu. Un es neesmu datorspec es esmu parasts lietotājs, un ja man patiks es pirkšu ko es gribu un par cik es gribu, tas nevienu neuztrauc. Ja skauž tad jāpārstāj anonēt un jāstrādā, jāpelna nauda.

SWC
    Participant

migors, nē nju ja tev patīk parmaksāt, uz priekšu, pērc ko vēlies, neviens to nav aizliedzis, tikai atcerās ka arī hi-end ruteris bez pareizas konfigurācijas ir tads pats kā letais 740N tplinks. ar kuru ar rēlai pietiek mājas pieslēgumam, tikai vaig pareizi nokonfigurēt, mani brīziem fascinē visi šie pirkstu mētātāji. lielās ar speedtest mērijumiem, a reali trafiku ikdiena izmanto ~40Mbps, pateikt godīgi man ir 250 LTC optika, es vairak pa 116Mbps neesu noslogojis un to uz kadam 15 min, vidējais trafiks ~ 35Mbps, dienā ( 3 iekartam video streams + WEB + torenti + kādā onlain spēle, un 2 NAS uz kuriem torenti velkas, pie ši nesakitu mobilos un planšetes jo tie trafiku neterē)+ es vēl savā belikin f7d4301, esu enablojis adblock ar hostfailu ~ 15MB, tikai lai butu kāda jēga no rutera, savadak tikai elektribu tērē.

migors
    Participant

Lai nokonfigurētu rūteri mājas vajadzībām RTU nav jābeidz 🙂

Andron MacBeton
    Participant

Visi teikumi vienādi nesakarīgi.

Kāds sakars ar kaukādu augstskolu? Kurā augstskolā iemāca pareizi nokonfigurēt routeri?!?!?

bambam
    Participant

LLU ir konfigurēts gan mikrotik, gan cisco 🙂

Par to “pareizi” neņemos apgalvot, bet nu, tāds config kā VLAN, firewall, port forward, savienošana ar konfigurējamo switch un citas basic lietas ir darītas…

Andron MacBeton
    Participant

Nopietni?! Kopš kura gada? Kurš pasniedzējs?

Wow… neticami ka tā iestāde beidzot kautko mēģina mācīt.

APOC
    Participant

Ar Ciskas Packet Tracer?

usins
    Participant

Emz Mikrotik paši laužas iekšā izglītības iestādēs. VIņiem pat vesela programma sagatavota. Pasniedzējam tikt tas minimums jāizdara kā sertifikāts jānokārto un visi materiāli tiek nodoti. Un tur jau var Sadarīt smukas lietas: LAN, VLAN, ROUTING, Ugunsmūrī smuki paburties, un caur termināli pastrādāt. Jaunajiem ROS var virtuālos routerus cept un mācīties…

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā