Nu ko gaidam rezultâtu.
Ja priekð rescue tik vajag, tad jebkurð Linux LiveCD atrisinâs probzas un nets arî bûs.
Nepatîk tik ka pabremzîgs tas ubuntu…
Hmm… moð sakombinç windu ar FreeBSD? ja vajag ïoti âtru kompi ar pâris populârâkajâm progâm, tad ielâdç BSD, ja lielu progu klâstu – tad windu.
Uzliksim manâ kolekcijâ esoðo ubuntu 6.06.1, kas vienîgais ticis ierakstîts CD-r. Tâtad uz palikðanu.
FreeBSD likðu ja nolemðu par visiem 100 iegâdâties otru kompi. Tad tas tiks likts ka serveris. 🙂 Varbût, ka sanâks paspçlçties arî tajâ lauciòâ. Pagaidâm vçl iepatikâs openSUSE, bet negribas vilkt 5cd lai uzliktu.
Bikin nâcâs paèakarçties pie patrîciju izveides, jo man jau bija maksimâlais primâro patriciju skaits. Bikin paèakarçjos un aizgaja. Priecç, ka tiku pats saviem spçkiem galâ.
Otrâ lieta, kas sagâdâja problçmas bija i-nets, bet paòemot lîguma lapâ redzamos datus sapratu, ka jaieraksta arî DNS. Un…. Nets man parâdîjâs.
Treðâ, kas mazliet piemirsta ir darboðanâs komandrindâ. Ilgi mocîjos, lai atcerçtos ka pârvitoties pa mapçm. Paða spçkiem tas neizdevâs, bet kam gan ir domâts internets :D. Ar komandrindas palîdzîbu uzinstalçju FF plug-in. Pirmais, ko redzçju, kas nepiedzieðams, jo man nerâdîja flash animacijas web lapâs.
Tagad tik jâsâk aplipinât viss tas pasâkums ar vajadzîgo lîdz stadijai, ka pat kâdam nezinâtâjam pietiktu ar komplektâ esoðajâm progâm.
Problçma ko pagaidâm neesmu sâcis risinât ir .avi, .mp3 .wmv utt failu atskaòoðana. Paredzu, ka ar viena atskaòotâja uzstâdîðanu varçtu atkrist ðîs problçmas.
Viens jautâjums! Ko darît ar tiem updatiem? Man ir ap ~100 updatiem, kurus var instalçt, bet labi ja kâdu 20 darbîbu un vajadzîbu izprotu.
[…] gribçtu pievçrst Jûsu uzmanîbu tam, ka aprîïa vidû iznâks Ubuntu 7.04 versija Feisty Fawn, kurâ bûs daudz jaunu lietu, tâpçc ja vçlaties vasarâ cilvçkiem parâdît Linux, tad bûtu labi to darît uz jaunâkâs
versijas.
Mazs citâts no LU linux Centra
Updates vari droði instalçt virsû. VIss notiks automâtiski.
BTW, kas jums nepatîk 6.10? Man nekâdu problçmu nav bijis, neskaitot to, ka distr upgrade sa**sa /etc/fstab
pievieno repozitorijus un konsolç izpildi:
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
—-
Pie kâjas tâ 7 versija – pat 6.10 nav novesta lîdz galam.
Ja bûðu iemâcîjies kko vairâk varbût mainîðu. 🙂
Nu Loading esi viirs liec virsû 😀 kaut vai ubuntu- te serveri ar varçsi uzlikt savai lapai 🙂 vienîgi ar spçlçm ir kâ ir, bet cur wine arî to var 😀
Lai nu kâ, bet serveris un spçïu spçlçðana jau nepavisam neiet kopâ, Vçl varçtu sçdçt un parakstît pie tâ, bet nejau dzenât spçles. Tad jau nemaz nav jçgas mainît windows pret ubuntu.
P.S 7.04 patika tas, ka tas automâtiski noteica manu videokarti un ar vienu klikðíi es uzliku video draiverus. Ar otru klikðíi man jau bija compiz grafiskie efekti. Giii – interesanti, kâds bûs ubuntu pçc 5 vai 10 gadiem 😮
P.S 7.04 patika tas, ka tas automâtiski noteica manu videokarti un ar vienu klikðíi es uzliku video draiverus. Ar otru klikðíi man jau bija compiz grafiskie efekti. Giii – interesanti, kâds bûs ubuntu pçc 5 vai 10 gadiem 😮
Emmm… pat 6.06 automâtiski noteica manu videokarti un pielâgojâs tai, bet vislabâk to izdara Mandriva One (un nekâdu extra draiverus vispâr nevajag)!
Emmm… pat 6.06 automâtiski noteica manu videokarti un pielâgojâs tai, bet vislabâk to izdara Mandriva One (un nekâdu extra draiverus vispâr nevajag)!
Nu, ja tev nevajag 3D renderingu, tad vari sçdçt uz tiem. Es runâju par nvidia-glx draiveriem. (Un visi 3D geim’i iet okz)
Preses relīzes