Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Sācies karš starp Ubisoft un geimeriem
Ubisoft portālā Eurogameratbildēja
Dažiem nopirkt licenci caur Kinguin ir vienīgā iespēja spēlēt. Piemēram, kāds beļģis dzīvo Polijā, bet viņam oficiāli piedāvā vienīgi spēļu poļu valodas versijas. Bet viņš prot vienīgi angliski un franciski. Kā tas viss beigsies – vēl nav zināms. Vismaz šobrīd Ubisoft necenšas atrast kopīgu valodu ar geimeriem.
Otrkārt tā reģionu padarīšana internetu vispār kropļo – piemēram, seriālus vai šovus no netflix vai hulu, utt.. nevar skatīties tikai tamdēļ ka esi no Latvijas! Kamdēļ?? Cilvēki visādi citādi tiks pie tiem, lielākā daļa nemaksājot itin neko, nokačājot caur torrentiem! Latviešu tvplay.lv anglijā nevar redzēt latviskās pārraides, kuras tiešām neskatīsies neviens cits kā tikai paši latvieši – a nē, tas pats ugunskurs, ir nobloķēts visās citās valstīs, itkā baigais eksporta seriāls būtu! 😀
Lau vēl tas ubisūds nomaina arī storyline scenāristus. Apnicis viens un tas pats, ka protagonistam nogalina tuvinieku, un tagad ir jāatriebj viņa nāve….
Un Lords Gābens ir ne tikai piekāpies AAA publišeriem reģionu būšanā, bet, sakarā ar rubli, nu arī paši ieviesuši ierobežojumus. Attiecībā uz rubli tas gan ir pilnīgi piedodams, bet ir geimi (piem. Fallout NV), kuru Steam atslēgas nav universāli derīgas.
Nu pat… nu pat.. aplauzos pret reģionu būšanu Jūķūbā!
Esmu pierakstījies AVGN kanālam, esmu gaidījis arī so filmu, nu pat viņa publiskota… bet.. ir viens bet..
[spoil] [img]
Ar ko esmu sliktāks par Džonu Š…ujorkā, Hanu Vācijā, vai Gregu Kanādā. ka man Latvijā nav pieejama šī filma?! Ar ko viņi to filmu ir vairāk pelnījuši kā es? 😀 Bezmaz tagad tā arī sanāks, filmu novilkšu caur proxi, vai kādu citu servisu, neskatīšos jūtūba reklāmas, nesupportēšu pašu kanāla uzturētāju, bet tā pat redzēšu! 😀 Zaudē gan pats youtube, gan publišers, gan – iespējams pati ASV valdība! 😀
Tagad noderētu, bet nu neatceros un viss :(.
Preses relīzes