Sācies karš starp Ubisoft un geimeriem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sācies karš starp Ubisoft un geimeriem

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Daudzi geimeri ir neapmierināti ar spēļu izstrādātāja Ubisoft rīcību, kad tas bloķēja spēļu licences, kuras nav iegādātas pa tiešo no kompānijas. Š eit nav runa par pirātiskajām atslēgām, bet par legāli iegādātām. Pie vainas izrādījušies spēļu portāli kā Kinguin un G2Play, kuri uzpērk lietotājiem vairs nevajadzīgās aktivācijas atslēgas platformām kā Steam, Origin un UPlay. Pēc tam šīs “lietotās” atslēgas tiek ar ievērojamām atlaidēm pārdotas tālāk gribētājiem.

Ubisoft portālā Eurogamer apgalvo, ka regulāri bloķē tās licences, kuras šķitušas “krāpnieciski iegādātas un tālāk pārdotas”. Uz to lietotājs slump3r foruma tēmā atbildēja: “Tas ir tas pats, ka man kāds gribētu atņemt viedtālruni tikai tāpēc, ka tas nav iegādāts pie oficiālā izplatītāja”.

Dažiem nopirkt licenci caur Kinguin ir vienīgā iespēja spēlēt. Piemēram, kāds beļģis dzīvo Polijā, bet viņam oficiāli piedāvā vienīgi spēļu poļu valodas versijas. Bet viņš prot vienīgi angliski un franciski. Kā tas viss beigsies – vēl nav zināms. Vismaz šobrīd Ubisoft necenšas atrast kopīgu valodu ar geimeriem.

ruukjis
    Participant

Tas kantoris jāklapē ciet. Š ī nav lielākā Ubisoft nelaime – viņu tendence tirgot pusgatavas alfa versijas par 60 ērikiem ir ārpus jebkādiem rāmjiem.

Stat1CX
    Participant

+1 Manā grāmatā ubisoft vārds tika nomainīts uz ubishit un neviens viņu produkts vairs netiks iegādāts.

ExDec
    Participant

Nu Ubishit jau raksturīgi apjāt cilvēkus. Sen vairs nekas spēlējams viņiem nenāk ārā. Netaisos neko no viņiem iegādāties un, ja kaut ko no viņu spēlēm spēlēšu, tad tās būs tikai kādas vecās spēles, kas bija kvalitatīvas.

Aldis
    Participant

Lai jau tirgojas ar atslēgam, principā brīvais tirgus, kas itkā ir atrunāts, ka tā nav labi pēc noteikumiem, nesaprotamu iemeslu dēļ!

Otrkārt tā reģionu padarīšana internetu vispār kropļo – piemēram, seriālus vai šovus no netflix vai hulu, utt.. nevar skatīties tikai tamdēļ ka esi no Latvijas! Kamdēļ?? Cilvēki visādi citādi tiks pie tiem, lielākā daļa nemaksājot itin neko, nokačājot caur torrentiem! Latviešu tvplay.lv anglijā nevar redzēt latviskās pārraides, kuras tiešām neskatīsies neviens cits kā tikai paši latvieši – a nē, tas pats ugunskurs, ir nobloķēts visās citās valstīs, itkā baigais eksporta seriāls būtu! 😀

iKey
    Participant

Piekrītu par visiem 100. Pirms cik tur gadiem, Valve šefs nolasīja manifestu, ka ar pirātismu vajag konkurēt, nevis karot. Un kā galveno cēloni pirātismam viņš minēja vieglu pieejamību un nekam nevajadzīgo reģionu būšanu, īpaši, ja starp tiem relīze ir ar dažu dienu intervālu.

Lau vēl tas ubisūds nomaina arī storyline scenāristus. Apnicis viens un tas pats, ka protagonistam nogalina tuvinieku, un tagad ir jāatriebj viņa nāve….

Crow
    Participant

Dura lex, no i mir durackij. Tā reģionu būšana smird kā grjobans klucis, bet tomēr ja produkts paredzēts vienam reģionam, to pārdot citā reģionā *ir* pret licences noteikumiem un Ubišit *ir* visas tiesības to padarīt nederīgu.

Un Lords Gābens ir ne tikai piekāpies AAA publišeriem reģionu būšanā, bet, sakarā ar rubli, nu arī paši ieviesuši ierobežojumus. Attiecībā uz rubli tas gan ir pilnīgi piedodams, bet ir geimi (piem. Fallout NV), kuru Steam atslēgas nav universāli derīgas.

https://www.bbc.com/news/technology-30532146

Aldis
    Participant

Sorry par offtopiku.. Nesaistīi ar ubisoft, nedaudz saistīti ar geimošanu, pavisam saistīts ar reģioniem..

Nu pat… nu pat.. aplauzos pret reģionu būšanu Jūķūbā!

Esmu pierakstījies AVGN kanālam, esmu gaidījis arī so filmu, nu pat viņa publiskota… bet.. ir viens bet..

[spoil] [img]https://i.imgur.com/cQacIxH.png[/img] [/spoil]

Ar ko esmu sliktāks par Džonu Š…ujorkā, Hanu Vācijā, vai Gregu Kanādā. ka man Latvijā nav pieejama šī filma?! Ar ko viņi to filmu ir vairāk pelnījuši kā es? 😀 Bezmaz tagad tā arī sanāks, filmu novilkšu caur proxi, vai kādu citu servisu, neskatīšos jūtūba reklāmas, nesupportēšu pašu kanāla uzturētāju, bet tā pat redzēšu! 😀 Zaudē gan pats youtube, gan publišers, gan – iespējams pati ASV valdība! 😀

m_janis
    Participant

Bija man kautkāds sīks softiņš pirms dažiem gadiem, pārlūka joslā parādījās kā ikona, (bet nu galīgi nosaukums piemirsies un jaunajā sistēmā vairs nav) kur pietika ivēlēties valsti kurā tu “atrodies” un viss notiek. Izmantoju dažu vācu un BBC kanālu, ari Youtube skatīšanai, ko piedāvāja tikai konkrētiem reģioniem.

Tagad noderētu, bet nu neatceros un viss :(.

elvisburdajs
    Participant

To sauc par https://mediahint.com/ un to ir izstrādājuši mūsu pašu latvieši. Cik zinu, tad video strīmam netiek izmantots proxy. 🙂 Tiesa tas prieks maksā kādus pāris eiro mēnesī.

ruukjis
    Participant

‘Ot šito es nesaprotu – kā dažādi valūtu kursi var iespaidot cenu? Ja geims maksā 59USD, tad attiecīgi munms ~51EUR un attiecīgi ~4k RUB krieviem. Kādēļ pēkšņi Krievijā šī spēle maksā tikai 10USD? Kā tas var būt?

LAN
    Participant

Es izmantoju https://adfreetime.com . Nav tik plaša funkcionalitāte, bet ar Netflixu strādā ļoti labi.

Nelabojams
    Participant

Drīzāk saki treknu paldies Kakai-Lakai.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā