Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Saeima reloaded – pilnīgi slepeni
Kā nesen noskaidroja Tava māte, jau vairāk kā gadu pilnīgā slepenībā, iesaistot un vervējot Latvijas planētas gaišākos prātus, džedajus, Taurus no Slampware galaktikas Sdatsjeg sistēmas Sinep planētas kurus treininga nometnē Latvijas krutāko spēka meistaru pavadībā kaut kur slepenā objektā Džūkstes mežos trennēja labās uzvedības normās kā arī speciālas Valsts Vadības sistēmas izstrādē.
Š is projekts bija tik grandiozs, ka grandiozākas par tām varētu būt tikai Lady Gaga apakšbikses vai divi dusmīgi kamieļi mazā, adoptētā mašīnā. Lai vai kā, šodien agri no rīta, vai ap 4 naktī, Tava māte saņēma anonīmu zvanu un ēpasta vēstuli uz adresei ļkājas kanālus lai izmantojot Viasat augstākā līmeņa slepenos sakarus caur Virszemes Digitālo drāšu DSL saņemto pavisam slepeni saņemtos slepenos foto attēlus. Vai es jau minēju, ka tie ir slepeni? Tālākās diskusijas ar šo Aigaru rezultātā noskaidrojās, ka Tavas mātes guļamistabā ē-pastā nonācis super slepens ekrānattēls ar ilgus gadus tapušo Valsts vadības sistēmu. Esot Tavas mātes oficiālais PR, labu attiecību, un visa cita menedžeris es atļavos dalīties ar jums šajā super slepenajā attēlā, jo es zinu, ka jūs taču nevienam neteiksiet. Vai ne?
Pilnīgi slepeni: Atvērt tikai tad, ja apzinies, cik slepeni tas ir un apsolies nevienam neteikt!
[spoil][img]
автор мудак, топик гавно.
ÐŸÐ¸Ñ Ñ‚Ð°Ð¸Ñни, недапиÑÑ‚Ð°Ð¸Ñ ÐºÑƒÐ½ÑÑ Ð±ÐµÑ€Ð½Ñ 🙂
ÐŸÐ¸Ñ Ñ‚Ð°Ð¸Ñни, недапиÑÑ‚Ð°Ð¸Ñ ÐºÑƒÐ½ÑÑ Ð±ÐµÑ€Ð½Ñ 🙂
Ak dievs šitas joks ir no 1990 gada? 100% tu esi adoptēts…
Bet par to Bogdānavu čatā,bija labi 😀
Ak dievs šitas joks ir no 1990 gada? 100% tu esi adoptēts…
Bet par to Bogdānavu čatā,bija labi 😀
Etamais ir slims ar vāveru aids
Protams tože TOP SECRET………..
[spoil]
[/spoil]
Wuu un TavaMaate 2 dienu bans par personīgiem apvainojumiem (Noteikumu 4.1). Tā būs turpmāk vienmēr.
Preses relīzes