Šaize ar rūtera fw apgreidu.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Šaize ar rūtera fw apgreidu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    aoma
    Participant

Sanāca man podi: sadomāju uzlikt savam edimax 3g6000nl jaunāku firmwari, bet nepabeidzot procedūru, noraustījās elektrība, (eh, slinkuma dēļ neiespraudu upsī), un tagad izskatās miris, visas lampas nemirgojot deg, bet piekonektēties nevar, pie ipconfig default gateway stāv tukšs un reset pogu var turēt cik ilgi grib, nekas nemainās.

Jautājums tāds: ir kāds cits ceļš, kā atjaunot, jeb jāmet laukā, jo remontēt vest jau nu toč neatmaksājas, padsmit latus viņš jauns maksā.

Element
    Participant

Jtag ?

Andron MacBeton
    Participant

Nu pirmkārt vajag piespraust comportu un paskatīties Consolē vai kautkas vispār parādās.

JTag Edimaxiem neesmu manijis.

Bet ja nespēj pat tik daudz kā uzrakstīt routera modeli, tad upgradošanu vajadzētu atstāt kādam kas prot to izdarīt.

P.S. Skatos ka viņam ir OpenWRT parādijies. Nojaušu ka neatšķir sysupgrade no factory, un nekāda strāva nenoraustijās.

aoma
    Participant

Beton, lasīt ar vairs neproti? Modelis skaidri un gaiši pateikts. Nu lab, 0 vietā 2 🙂

Konsolē parādās ip, maska un tālāk tukšs. Un nav viņam nekāds openwrt parādījies,

https://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=346&pl1_id=1&pl2_id=2

P.S. Oriģinālajai fw, v.1.02, vispār nebija LV, v.1.06 jau bija, tikai provaidera dati bija ar roku jābaksta, skatījos, parādījies v.1.09, varbūt būs pilns operatoru saraksts, nu nekas, ja nevar nevar.

Andron MacBeton
    Participant

Tu taču esi pilnīgs 0 kompjos!

Ä€rprāts… Tāds ***!

aoma
    Participant

Tādu vai līdzīgu atbildi es arī gaidīju, nu ko, no tevis tiešām jēgas nav. Neraksti te vairāk neko. Laikam šito štruntiņu patiešām pirmo reizi ieraudzīji.

Andron MacBeton
    Participant

Tu bez jebkādas sajēgas tīklos (un kompjos) grābsties un nograuj aparātu, un tad saki man, lai es nerakstu!?

Tu pat nezini ko dara ipconfig, teu nau nekāds sajēgs vispār! Un es lai nerakstu?

Protams, izmet to routeri ārā un pērc jaunu! Pabalsti importu! Mums Latvijā tāpat imports pa mazu!

Kamēr tādiem kretīniem būs pase un balstiesības – šī valsts ieslīgs aizvien dziļāk sūdos.

P.S. https://downloads.openwrt.org/attitude_adjustment/12.09-rc1/ramips/rt305x/ trippershell

root
    Participant

ipconfig mwahahahaahhahaa. Beton, tu esi tāds parazīts. mwahahahaa. Plopesols, ar vien, ar vien. [img]https://www.funonthenet.in/forums/Smileys//fun/lol4.gif[/img]

aoma
    Participant

Jā, un man bāriņš vienmēr pilns ar strebjamo, ir valstī krīze vai nav. Beton, tev kaut kas tāds pat sapņos nerādās, va ne?

Tā kā tu savus dzelžus parasti sameklē, rakņājoties pa izgāztuvēm, labprāt tev to štruntu atdotu, man īstenībā pēc viņa īsti vajadzības nav, nopirku tikai tāpēc, ka tik maziņu vēl nebiju sastapis, bet LMT nets darbojas arī pa taisno.

akms47
    Participant

+macbeton bļaha izsmējos.. aoma meklē openwrt edimax lapā … 😀

root … ipconfig bija tikai salīdzinājums.

Andron MacBeton
    Participant

Jā, ir tādi kretīni kuri lepojas ar saviem parazītiskajiem darbiem. Neko neprot bet pelna. Dēļ tādiem valsts arī ir dimbā.

Element
    Participant

Quote:

Jman īstenībā pēc viņa īsti vajadzības nav,

Jeega rakstiit savus murgojumus te, ja nav vajadziibas peec vina????

Ralfie
    Participant

+macbeton koments vietā!

aoma
    Participant

Re, kā betona fani trako. Mja, sen te nebiju neko jautājis, bet rezultāts ikurāt kā datuvē būtu iekūlies.

Sevišķi neattapīgajiem: nevienu brīdi man nav bijusi doma likt alternatīvu softu, tikai atjaunot oriģinālo, links bija ielikts uz produkta mājaslapu, nevajag jaukt ar 3g-6200n, tam esot.

Jautājums bija tāds – vai var ko darīt lietas labā, negriežoties servisā. Ja var, iedodiet linku uz lapu, kur ir aprakstīta procedūra, lasīt protu.

Ja nevar, tad viss, tālākais mani neinteresē. Nav tās naudas vērts.

Element
    Participant

Tev tachu pateica ka var! Ko tu veel gaidi – ar karoti kaads mutee iebaaziis, prieks Tevis visu saguuglees??? Nemaaki, nevari – Maksaa vai peerc jaunu. Viss. (.) – Betons.

aoma
    Participant

Kas, kas teica? Betons? 😀 Afigennā autoritāte datorlietās? Ja neesi vēl pamanījis, tā viņš raksta katrā topikā, sen neviens viņu galvā vairs neņem. Pirms sūti citus uz googli, vismaz pats iemācies to lietot.

Ja nezini, nespamo.

ruukjis
    Participant

Iedod linku, savādāk tāds *** kā Betons vien esi.

Element
    Participant
    aoma
    Participant

To jau es biju atradis, diemžēl visas pamācības ir domātas rūterim bildē pa kreisi, man ir tas labajā pusē.

[img]https://fotohost.lv/images/ks93q7frbihmewuqzszl.jpg[/img]

Nosaukumi līdzīgi ir, bet izskats un dzelži ievērojami atšķiras.

Faks
    Participant

ja iesledzas un deg visas lampas ari ethernet uz lan tad var meginat TFTP pamat principts taka telnet iedzen ieksa jaunu firmware lieks ieksa purge un tad vis aizies man te pasam viens nobira ^^ bet tas ir cits stasts rokas nedavedas salabot ^^ ja ne naksies jtag vadu taisit :))) .

https://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/TFTP_flash

palasi maybe izdodas uztaisit ar saviem spekiem iesaku uzlikt statisku ip manuali un megini izpingot routeri .

ip 192.168.0.1 vai 192.168.1.1 gateway .

pc ip 192.168.0.100 vai 192.168.1.100

dns var nerakstit .

subnetmask 255.255.255.0

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā