Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Šaize ar rūtera fw apgreidu.
Jautājums tāds: ir kāds cits ceļš, kā atjaunot, jeb jāmet laukā, jo remontēt vest jau nu toč neatmaksājas, padsmit latus viņš jauns maksā.
JTag Edimaxiem neesmu manijis.
Bet ja nespēj pat tik daudz kā uzrakstīt routera modeli, tad upgradošanu vajadzētu atstāt kādam kas prot to izdarīt.
P.S. Skatos ka viņam ir OpenWRT parādijies. Nojaušu ka neatšķir sysupgrade no factory, un nekāda strāva nenoraustijās.
Konsolē parādās ip, maska un tālāk tukšs. Un nav viņam nekāds openwrt parādījies,
P.S. Oriģinālajai fw, v.1.02, vispār nebija LV, v.1.06 jau bija, tikai provaidera dati bija ar roku jābaksta, skatījos, parādījies v.1.09, varbūt būs pilns operatoru saraksts, nu nekas, ja nevar nevar.
Ä€rprāts… Tāds ***!
Tu pat nezini ko dara ipconfig, teu nau nekāds sajēgs vispār! Un es lai nerakstu?
Protams, izmet to routeri ārā un pērc jaunu! Pabalsti importu! Mums Latvijā tāpat imports pa mazu!
Kamēr tādiem kretīniem būs pase un balstiesības – šī valsts ieslīgs aizvien dziļāk sūdos.
P.S.
Tā kā tu savus dzelžus parasti sameklē, rakņājoties pa izgāztuvēm, labprāt tev to štruntu atdotu, man īstenībā pēc viņa īsti vajadzības nav, nopirku tikai tāpēc, ka tik maziņu vēl nebiju sastapis, bet LMT nets darbojas arī pa taisno.
root … ipconfig bija tikai salīdzinājums.
Jman īstenībā pēc viņa īsti vajadzības nav,
Jeega rakstiit savus murgojumus te, ja nav vajadziibas peec vina????
Sevišķi neattapīgajiem: nevienu brīdi man nav bijusi doma likt alternatīvu softu, tikai atjaunot oriģinālo, links bija ielikts uz produkta mājaslapu, nevajag jaukt ar 3g-6200n, tam esot.
Jautājums bija tāds – vai var ko darīt lietas labā, negriežoties servisā. Ja var, iedodiet linku uz lapu, kur ir aprakstīta procedūra, lasīt protu.
Ja nevar, tad viss, tālākais mani neinteresē. Nav tās naudas vērts.
Ja nezini, nespamo.
[img]https://fotohost.lv/images/ks93q7frbihmewuqzszl.jpg
Nosaukumi līdzīgi ir, bet izskats un dzelži ievērojami atšķiras.
palasi maybe izdodas uztaisit ar saviem spekiem iesaku uzlikt statisku ip manuali un megini izpingot routeri .
ip 192.168.0.1 vai 192.168.1.1 gateway .
pc ip 192.168.0.100 vai 192.168.1.100
dns var nerakstit .
subnetmask 255.255.255.0
Preses relīzes