Šaize ar rūtera fw apgreidu.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Šaize ar rūtera fw apgreidu.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Andron MacBeton
    Participant

Tas *** tak nezin kas ir IP adrese! Ko tu viņam centies iestāstīt?

Es to routeri meklētu ar netdiscover, bet tas firmware *** takš nejēdz pat tīkla pamatus! Ko tādam valsts iestādes *** lai iesaka? Tikai un vienīgi *** vienvirzienā uz ārzemēm!

aoma
    Participant

Ok, Andž. Lai neturpinātos tukša gvelzšana, piedāvāju noslēgt derības:

Ja vari to hrenóvinu teiksim, stundas laikā atremontēt, neizmantojot lodāmuru, specifiskus kabeļus vai iekārtas, tikai ar datoru un internetu, samaksāšu tev desmitkārtīgu taksi – 50 Ls, plus labs alus, cik vēderā lien, tāpat uz mana rēķina ceļa izdevumi.

Ja pēc noteiktā laika nekas nebūs izdarīts, izģērbšu pliku, iespraudīšu to rūterīti tev dibenā un palaidīšu pa ceļu uz priekšu, varēsi skriet kur deguns rāda.

Tas nekas, ka laukā nav gluži maijmēness, esmu pieradis savu vārdu turēt. Ja tomēr māc šaubas un nepatīk aukstums, nedeg, varu pagaidīt arī līdz vasarai.

Crow
    Participant

Richtig, richtig…

Quote:

Ja pēc noteiktā laika nekas nebūs izdarīts, izģērbšu pliku, iespraudīšu to rūterīti tev dibenā un palaidīšu pa ceļu uz priekšu

[img]https://www.bildites.lv/images/j885q1bo0wn07ufk1e.jpg[/img]

Ja ja! Man patīk redzēt, kā to dar’ 😀

samurajs
    Participant

Kad tas rektālais process notiks, neaizmirsti uzaicināt Notepad žurnālistu! Viss tiks filmēts un izlikts Youtubē… varbūt pārsniegsim “Gangnam style” rekordu [img]https://www.bildites.lv/images/vw6f665lzna5meovx19.gif[/img]

Andron MacBeton
    Participant

Tādus uzbāzīgus gejus vajag legāli atļaut izšaut.

valters.vasilis
    Participant
Tiek skatīts 6 ierakstu – 21 līdz 26 (no 26 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā