Sāk izplatīt Windows 10 Fall Creators Update

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sāk izplatīt Windows 10 Fall Creators Update

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Microsoft sācis izplatīt kārtējo “lielo” Windows 10 atjauninājumu ar pilno nosaukumu Windows 10 Fall Creators Update version 1709. Kā var spriest pēc nosaukuma, laidienā ietilpst tas, ko pavasarī nepaguva realizēt. Nav teikts, ka tuvākajās pāris dienās visi atjauninājumu arī saņems; tas notiks pakāpeniski ilgākā laikposmā. Š āda politika garantē, ka ja atklāsies kritiskas kļūdas, vienmēr varēs apturēt izplatīšanu un izdot labojumus. Bez tam netiks pārslogots serveris.

Kas tur jauns?

* Modificēts dizains ar nosaukumu Fluent Design System

* Modificēta Start izvēlne

* Ar jaunajām izmaiņām My People funkcionalitātē 3 populārākos kontaktus var pievienot uzdevumu joslai

* On-Demand Sync OneDrive mākonī

* Daudzi jaunievedumi Edge pārlūkprogrammā

* Uzlabota ievade, tai skaitā Emoji panelis un aktualizēta skārientastatūra

* Uzlabojumi Iestatījumu panelī

* Daudz uzlabojumu “zem pārsega” – piemēram neaktīvo programmu bremzēšana, lai nepatērē lieku jaudu no baterijas

Pilns pārskats – WindowsCentral.

Protams, nepacietīgajiem vienmēr ir iespēja lejuplādēt ISO un veikt atjaunināšanu negaidot. Brīdinājums “negantajiem pirāteļiem”: kā vienmēr pie lielajiem atjauninājumiem Windows 10 aktivācija jums nolidos. Nāksies to veikt atkārtoti.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_fcu_desktop_0_0_1.jpg[/img]

MeistarsUnVergs
    Participant

Fallaino Kretīnu Updeits

garaisezis
    Participant

Jau zaji*bala tie updeiti, vien;igais glābiņš izraut lan kabeli lai nenāk un random nesāk restartēties pie katra sūda. pie cnc pēkšņi sāk update tieši projekta vidū, protams materiāls sap1sts

MeistarsUnVergs
    Participant

Windows 10 Enterprise ir iespējams nokonfigurēt WSUS serveri. Attiecīgi apdeitojas no viņa un uzstādās apdeiti tikai tad, kad viņi ir akceptēti uz servera. Protams, nepieciešams uzturēt WSUS serveri tīklā, bet tas ir “tīrs” risinājums šai problēmai. Atliek tikai spiegošanas problēma.

garaisezis
    Participant

vot pasaki man lūdzu kādēļ man caur d1rsu ir jāmeklē risinājumi un jārokas cauri visai OS lai sakonfigurētu visu kā nākas?

Par laimi, man ir mājās tikai viens Laptops ar widrazu, tikai priekš specifiska darba. Pārējam visam lietošanas ērtuma un pieraduma pēc visu nīstais Apple

GuntOn
    Participant

Man saimniecībā ir dažas Win10 mašīnas, kur nav pieļaujamas ar apdeitiem saistītas lažas. Vienīgais, neko nemaksājošais risinājums ir izslēgt apdeitu servisu. Salāpu, kad ir pieļaujams downtime un kad apdeiti ir iztestēti.

Kon
    Participant

spiegošanas problēma 😀

Raivix
    Participant

Nu jau paliek patiesi nomācoši. Cik var šmakarēties katrā apdeitā ap to start menu? Sataisītu vienreiz svarīgākas lietas. MS koderiem ziepes galvā, nudien..

MeistarsUnVergs
    Participant

Diemžēl kopš Windows XP laikiem ir jārokas cauri visai OS un jāsataisa viņa, lai būtu lietojama.

Risinājumu es ieteicu. Tālāk pats izlem, vajag Windows 10 Powered by NSA Edition vai arī palikt pie Windows 7

usins
    Participant

Jebkurā windows GPO to var nokonfigurēt. var arī iemest neeksistējošu IP, un windows nespēs nevienu apdeitu uzlikt.

Mēs ar darām tā savā organizācijā. Mēs gan reizi mēnesī apstiprinām un noraidām atjauninājumus.

MeistarsUnVergs
    Participant

GPO darbojas uz ne Enterprise versiju? Varbūt Pro arī iet, bet par parasto es nezinu. Esmu pētījis tikai pilno versiju.

ruukjis
    Participant

GPO out-of-the-box nestrādā tikai uz Home versijas. Bet mazliet šamanisma un var dabūt, lai strādātu arī uz Home.

GuntOn
    Participant

ÄŒujs vienmēr ir teicis, ka GPO vajag varēt piekurbulēt arī uz Home edition, bet nekad neesmu pievērsies pētīšanai. Ir pa rokai links uz šamaņu deju kursu?

ruukjis
    Participant
    atlans
    Participant

Mājās laptops (portativais) met uz stand by un viss, nez kā ar stacionāro pc. Vai pastāv iespeja windows update uzinstalēt neizledzot un nerestartējos datoru kā tas bija pieejams windows xp, cita versija autopacheri novilkt un uzlikt pathus . Ar windows 10 mobile saprotams ap 22.00 restartējas uzlikās update un viss kārtībā man bijuši 5 updati.

Leichttraktor
    Participant

Domāju te sakars ar to, ka tie ir tikai koderi. Daļai no šiem vergiem varbūt tiešām piemīt kāds talants, radošums un iniciatīva, bet tas tiek apspiests, jo vadītājiem pederastiem vienīgie biznesa plāni ir iespraust un atsūkāt.

Andron MacBeton
    Participant

Lietot jaunos Windawus ir tāpat kā – pārtikas noliktavā ēst sūdu, sūdzēties par garšu, bet sūtīt dirst visus, kas iesaka neēst sūdu, bet gan paņemt no plaukta kautko ēdamu.

Andron MacBeton
    Participant

Tai Win80CNC firmai arī Compac grāmatvedība nošārēta internetā? 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā