Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Sakarā ar lietotāju VaiEsiLabs.lv
VaiEsiLabs.lv
Š eit nenotiek un nenotiks kristiešu trenkāšana bez pamata, bet spamu arī paciest netaisāmies. Tā kā ja redzat spamošanu, lūdzu, ziņojiet!
Kā jau te pareizi teica, bez oficiālajiem virzieniem ir savairojušies bezjēgā visādu viltus praviešu, kas pamatā savu ideoloģiju izmanto krāpnieciskos nolūkos.
Lai cik tas neliktos paradoksāli, arī sātanisti savā ziņā ir kristieši, tikai izvēlējušies, khm, nedaudz savādāku pieeju.
“[..] all a Christian really wants out of life is to die and go see Jesus!”
“Give them a helping hand. [..] Tell them it’s a shortcut to heaven!”
“Go on, you fanatical fuck… he’s down there. [..] Look for the man with the glowing head.” 😀
Tas tā… nav viņiem nekāds šorkuts, jo necienīs savu dzīvi, mirs ātrāk, nonāks ellē… kaut kā tāda loģika.
Manunprāt, jāmaina niks, jo tas par sevi spamo un jāpamaina nākotnei noteikumi.
Vai tad kāds var apstrīdēt, ka ZAGT ir slikti (nodokļu masātāju nadu), nogalināt nav labi, svešu sievu dr…..zt nav labi, jo vīrs (it īpaši, ja viņš ir ÄŒaka Norisa veidolā) var apvainoties, melot arī neesot labi.
Man pret šo saiti, vismaz tik tālu, cik es tur ieskatījos pretenziju nav.
Bet nu, ja ir bijis kāds nežēlīgs spams, kas aicinājis, piemēram, sist galvu pret grīdu ik rītu vai tēlot betmenu lecot no 9. stāva, cerībā, ka pēc tā var izdzīvot, tad nu labi, tad tas ir neveselīgs spams.
Kā jau teicu vai nu es nepamanīju vai arī ikdienas histēriķi kārtējo raizi taisa histēriju.
Dēļ tādiem kā jonjs arī nedrīkst ļaut sektantiem reklamēties, maziem bērniem ar sērkociņiem spēlēties taču arī neļaujam.
Klasisks piemērs: kamēr apmātajam runā pa spalvai, neliekas zinis par viņa stulbībām, viņš ir laipns, patīkams cilvēks, kas mudina mūs samierināties, aicina ievērot savus baušļus, dzīvot saticīgi, rūpēties par citiem utt.
Bet tas ir tikai tik ilgi, kamēr kaut kas neskar apmātā personīgās intereses, tiklīdz kāds uzdrošinās nepiekrist, vai skaļi iebilst, apmātais kļūst rupjš, reizēm pat agresīvs, un paša sludinātie principi pārvēršas vien par tukšu skaņu, jeb “klausieties uz maniem vārdiem, neskatieties uz maniem darbiem”.
Tas gan attiecas tikai uz zemākajiem fanātiķiem, vadoņi ir pietiekoši gudri, lai zinātu, kam un kā īstenībā jātic, tie prot manipulēt gan ar svētajiem rakstiem, gan ar pūli, paši dzīvo zaļi un ar smīnu noraugās uz jefiņiem, kas “dieva vārdā” gatavi dvēseli pārdot, lai tikai izkalpotos.
Noteikumus nav arī jēga uztaisīt kā palagus, kur atrunāti 100 un 1 gadījums, rezultātā neviens tos nelasīs. Pagaidām pilnīgi pietiek ar individuālu pieeju.
Ja jau te ir sanākusi publiska tēma, tad varu pateikt – aprunājos ar konkrēto lietotāju pa e-pastu un nonācām pie risinājuma, kuru jau ieteica AKMS47. Tā tad lietotājs tika pārsaukts no “VaiEsiLabs.lv” uz “VaiEsiLabs”. Paraksts tiek saglabāts, jo neredzu ne ētisku pārkāpumu, ne arī kādu iemeslu, kas varētu kaitēt portāla veidotājiem vai lasītājiem. Ja kādam ir personiska rakstura problēmas / aizspriedumi pret parakstā esošo saiti, tad risiniet savu konfliktu savstarpēji, bet ne publiski, te portālā. Pagaidām lieta izbeigta.
es saprastu ja būtu kāds praid`veidīgais pasākums par ko varētu mēģināt padiskutēt, bet šis takš vienos vārtos.
Ja viņš pats nesāks spamot tēmās ar sava saita adresi vai bliezt viņu parakstā, tad nav ko satraukties. Nav ko bļaut, nu pribēja cilvēks būt gudrāks par citiem vai tad tāpēc uzreiz jābano. Lielākā daļa gadījumu vispirms pabrīdina vai kā citādi risina. Bano jau tikai tad, ja neprotas.
M2tv mieru, tikai mieru, labāk iedzer glāzi limonādi. Dzīvē pietiek par ko uztraukties.
Sirmie mati paši uzradīsies. 😀
p.s. Esmu kristietis un dažu lietotāju komentāros jūtu žults izgāšanu 🙁
P.S. Ja šitie spameri (visaptverošā nozīmē) domā, ka ar citu smadzeņu skalošanu viņi pelna priekš sevis vietu paradīzē, tad viņi smagi, smagi, smagi kļūdās!
Preses relīzes