Sākusies Windows 8 Consumer Preview publiskā testēšana

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sākusies Windows 8 Consumer Preview publiskā testēšana

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 39 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā jau bija solīts, šodien ap pusdienlaiku sākās Windows 8 beta jeb Consumer Preview publiskā testēšana. Š im nolūkam tika iekārtota īpaša web lapa – arī latviešu valodā, kur var reģistrēties ar e-pasta adresi un lejuplādēt īpašu instalatoru. Diemžēl pats Windows 8 latviski vēl nav.

Pilns Windows 8 Consumer Preview oficiālais nosaukums ir 6.2.8250.0.winmain_win8beta.120217-1520, no kā redzam, ka distributīvs ir kompilēts 17. februārī. Pieejamas gan 32-bit, gan 64-bit versijas.

32 bitu Windows 8 sver 2,8 GB. bet 64 bitu – 3,3 GB. Toties uzinstalētā veidā būs jārēķinās ar 11 GB aizņemto diska vietu.

Ja pie instalācijas prasīs ievadīt kodu – derēs šis:

DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Ja nevēlamies nekur reģistrēties, tad lejuplādējam “pa tiešo”: 32-bit un 64-bit ISO atlējumi.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_w8_9.jpg[/img]

BERILS
    Participant

Nu vīri , kādi komentāri par šo os? Pašam slinkums, un nav tik liela interese instalēt 🙂

Aldis
    Participant

Principā, kodu var nevadīt…

Ä€.. un nav arī jāreģistrējas.. uzreiz spiež zilo lielo pogu un instalē.. :>

Crow
    Participant

IT’S A CRAP MAKE IT BETTER

Gakh
    Participant

Gavno tas metro, nu galīgi nav parocīgs priekš PC lai visu sakonfigurētu vajag + / – 1h (vismaz pirmajās reizēs)

Būtu labāk izveidojuši iespēju ka var atslēgt metro pilnībā. Pirmās sajūtas – neērts!

Imhoteps
    Participant

Daļu lietotāju Redmonda atbaidīs kā likts. Nevis no versijas, bet no logiem kā tādiem.

Triggers
    Participant

Piekrītu par to metro.Ja nevarēs to atslēgt, korporatīvie lietotāji to W8 toč neinstalēs.

Un pa lielam, neko revolucionāru W8 arī nepiedāvā.

Genādijs
    Participant

Es gan teiktu par laimi latviski nav!

LooNeY
    Participant

Metro var atslēgt… w8 resursus arī rijot mazāk -> https://www.bit-tech.net/news/bits/2011/10/10/windows-8-to-use-less-memory-than-windows-7/1

😀 bet smieklīgi ir tas kad pašu microsoft antivīruss MSE vēljoprojām neatbalsta w8… Bet tā smuks un foršs jau iztestēju

Kon
    Participant

Š odien likšu uz savas miskastes, esmu pārgaidījies metro jau

Ralfie
    Participant

Man vairāk interesē, kādas būs tabletes priekš šī brīnuma..

ipads – tracina, androīds jau garlaiko.. likmes jāuzliek uz w8..

Mozus
    Participant

Teiksu, ka domaju, Parastam Galda lietotajam NEKAM NEDER, uz tabletes yes ok, bet ta sis prewiev bugaina kaka vien ir.

4/10

migors
    Participant

Vakar uzliku, instalējās ilgāk nekā w7. It kā visas progas iet, bet metro gan uz 24′ monitora galīgi nerullē, stāv tās metro ikonas vienā stūrītī un nekādas jēgas no viņām nav.

Nonmod
    Participant

Vienalga par W8CP; VS11 Beta is all the rage.

migors
    Participant

Vēl ko pamaniju, ka metro apus nevar aizvērt, nav opcijas. Vienīgais veids ir Alt+F4. Otrs solija ka Skydrive būs integrēts bet skydrive ir pieejams tikai caur metro un pilnīgi bezjēdzīgs, tas pats it kā lietotu caur pārlūku.

Mans subjektīvais viedoklis ir ka sistēma ir bremzīgāka par w7. Lēnāk lādējas iekšā un progas veras vaļā lēnāk.

aar4ijs
    Participant

Diemžēl windows 8 latviski vēl nav? Paldies Dievam, ka nav 😀

Kon
    Participant

iibal, tā zivs ir vnk lielākais psc, ko es esmu redzējis uz defoltās windas wallpaper’iem 😀

un stabilitātes ziņā šī os ir pietuvojusies linux līmenim, jau divreiz nācās brutāli slēgt ārā pīsli :>

Jaunzems
    Participant
    Kon
    Participant

Bet metro ir awesome, bija tas, ko gaidīju. Tagad tik jāsāk likt klucīši ^^

Jaunzems
    Participant

Bet Metro var atslēgt! Ar šo:[spoil]

[img]https://tothepc.com/pic/windows7-box-leaked-screenshots1.jpg[/img][/spoil]

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 39 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?