Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Sākusies Windows 8 Consumer Preview publiskā testēšana
Metro appus var aizvērt šādi – ar peli uzbīdi uz vietas, kur bija Start poga. un tad bīdi kursosu uz augšu. parādīsies saraksts ar atvērtām progām. labais click un “Close”
Nav smuki mest iekšā savu komerciālo reklāmu, ja tā nav saskaņota ar mani. Lūdzu rakstīt uz
Metro nu man galīgi neapmierināja.
Starta pogas nav.
dēļ 2 kritērija domājams daudzi vēl uzradīsies .

Man ļoti patīk. Negribu atpakaļ uz w7 🙁
izteicu tīri savas domas
Apsveicu ka tev patīk , vismaz kādam ir prieks 🙂
P.S ari windows 7 nav jāmērķē uz starta pogas , aizlaid peli turpat stūrī kur windows 8 un start normāli atveras
Tieši tā, kad parādījās Vista, visi čīkstēja un vaidēja. Tad nāca WIN7, kas bija nedaudz uzlabota Vista. Un neviens nečīkst nez kāpēc.
Un piekrīt saknei par start pogu :>
btw, man vienīgajam nācās izslēgt aero peek, lai varētu normāli izmantot iznirstošo joslu labajā pusē?
anyway, os apmierina .. būs jāpērk 🙂
Instalēšanās process aizņēma manā gadijumā ap 10min, tāpat arī startējas un izslēdzas fiksi, bet es teiktu, ka aptuveni tāpat kā svaigs WIN7.
Tikko instalēta sistēma aizņem 7,5Gb cietajā diskā (ar atslēgtu pagefile).
Draiverus atrod visus, tas priecē. Full HD video atskaņoja bez jebkādām problēmām.
Task Managers ir labs, vairāk iespēju..
Vispār man iepatikās 🙂 lai arī jāpierod pie dažām fīčām un metro..
Kaut kur lasiju, ka WIN8 patērē mazāk RAM, bet manā gadijumā tie bija ~440Mb tikko instalētai sistēmai, ja salikšu visu savu stuffu, domāju patērēs tāpat kā Win7 ap 600Mb.
Vērtējums: 8/10