Sākusies Windows 8 Consumer Preview publiskā testēšana

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sākusies Windows 8 Consumer Preview publiskā testēšana

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 39 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Evers
    Participant

Varbūt kļūdos, taču nevar gan. Reģistra izvarošana neskaitās, tāpat W8 darbība ir cieši sasaistīta ar metro un brutāli atslēdzot to, iegūsi tikai gļukus un problēmas.

iKey
    Participant

Migora kungs.

Metro appus var aizvērt šādi – ar peli uzbīdi uz vietas, kur bija Start poga. un tad bīdi kursosu uz augšu. parādīsies saraksts ar atvērtām progām. labais click un “Close”

fufcix
    Participant

Lēnāks par w7 un nav starta poga, man nepatīk

Gensek
    Participant

Uz netbuka metro atklāti sakot priecē, uz ikdienas pc šis pagaidām man nebūs

2it.lv
    Participant

Jā, Metro ir interesants. Tā pat Win8 griezīsies uz ARM arhitektūras, tā kā redzēsim to planšetēm.

-links dzēsts- —-shady—-

Nav smuki mest iekšā savu komerciālo reklāmu, ja tā nav saskaņota ar mani. Lūdzu rakstīt uz [email protected] vai man privāti: [email protected].

alfons
    Participant

Kas jums visiem datori ir kakas? Man uz mazjaudīga portatīvā (single Core x64) Win8 ir krietni ātrāks par WIN7. Iekšā vispār OS ieslēdzas tik pat ātri kā Ubuntu – viens divi un ir jau ieslēdzies. Svaigi instalēts WIN7 tik ātri man nekad nav ieslēdzies kā WIN8.

alfons
    Participant

Izskatās kā no aplikāciju papīra sastelēta 😀

Mahmuds
    Participant

Salīdzinot ar Developer preview, Consumer Preview ir daudz stabilāks, arī draiverus visādiem diezgan antīkiem dzelžiem (6 gadus veca TV karte, 5 gadus vecs printeris) atrod bez problēmām. Par ātrdarbību salīdzinājumā ar Win 7 grūti spriest, jo Win 7 ir uzlikts uz SSD, bet Win 8 uz HDD, bet šķiet, ka Win 8 tomēr pie vienādiem apstākļiem būtu ātrāks. Neizdevās uzinstalēt jauko, veco Nero versiju 7.5.9 🙁 . Pārējais softs, šķiet, ir uzinstalējies bez problēmām. Metro interfeiss pārāk nelauž, pa vienam, ja pierod. Jaunais Task Manager ir baigi labs! Lietoju jau trešo dienu, vēl ne reizes nav uzkāries.

alfinsh
    Participant

cik ātri uzstādīju tik ātri izdzēsu . iemesli 2.

Metro nu man galīgi neapmierināja.

Starta pogas nav.

dēļ 2 kritērija domājams daudzi vēl uzradīsies .

Jaunzems
    Participant
    root
    Participant

Vai man tā liekas, vai arī augstāk atrodamā nīdēšana ir analoga tai, kura bija pirms 7? Starta pogas neesamība ir pilnīgs suņa brūnais, ne arguments. Protams, ja tu esi tizls bot-like celma piere un nejēdz peli pabīdīt tālāk, tad tā ir tava problēma. Man šāds start ir ērtāks, jo nav jāmērķē ar peli uz starta pogu- iemauc kursoru stūrī un gatavs.

Man ļoti patīk. Negribu atpakaļ uz w7 🙁

alfinsh
    Participant

savus apžilbinošos izteicienus paturi pie sevis , nevis lielies krāna garināšanas labad . Par gaumi nestrīdas – izteicu tīri savas domas , nevis ka tur kautkas burtiskā nozīmē ir jēls un puvekļa saturošs . Vnk nepatīk un viss . btw šis start man liekas galīgi garām .

Apsveicu ka tev patīk , vismaz kādam ir prieks 🙂

P.S ari windows 7 nav jāmērķē uz starta pogas , aizlaid peli turpat stūrī kur windows 8 un start normāli atveras

Jaunzems
    Participant

Start pogas darbības radiuss ir tikpat liels kā parastai Superbar programmas ikonai. Kur problēma, ņemot vērā, ka tā ir tieši stūrī?

alfons
    Participant

Ja Tu nebūtu tik aprobežots, tas saprastu ka tas nebija attiecināts tieši uz Tavu postu, bet uz visiem postiem, kas nav apmierināti ar WIN8.

Tieši tā, kad parādījās Vista, visi čīkstēja un vaidēja. Tad nāca WIN7, kas bija nedaudz uzlabota Vista. Un neviens nečīkst nez kāpēc.

Kon
    Participant

Tas, ka metro nav ērts galddatoru lietotājiem ir pizd*š, kubiciņu sistēma iespārda

Un piekrīt saknei par start pogu :>

btw, man vienīgajam nācās izslēgt aero peek, lai varētu normāli izmantot iznirstošo joslu labajā pusē?

anyway, os apmierina .. būs jāpērk 🙂

Oxys
    Participant

B##d atkal ram oficiāli man ir 512 mb bet īstenībā 447.5 😀

mildaa
    Participant

Novilku, iecepu ripā, bet laikam neinstalēšu, pietika ar atsauksmēm 😉 Starp citu, putnu vēl joprojām neesmu atzinis, jo ne vienmēr pie visa pierod 😉

robcixx
    Participant

Nu tā, uzliku uz vecās kastes ar P4 3Ghz; 2GB Ram; ATA HDD

Instalēšanās process aizņēma manā gadijumā ap 10min, tāpat arī startējas un izslēdzas fiksi, bet es teiktu, ka aptuveni tāpat kā svaigs WIN7.

Tikko instalēta sistēma aizņem 7,5Gb cietajā diskā (ar atslēgtu pagefile).

Draiverus atrod visus, tas priecē. Full HD video atskaņoja bez jebkādām problēmām.

Task Managers ir labs, vairāk iespēju..

Vispār man iepatikās 🙂 lai arī jāpierod pie dažām fīčām un metro..

Kaut kur lasiju, ka WIN8 patērē mazāk RAM, bet manā gadijumā tie bija ~440Mb tikko instalētai sistēmai, ja salikšu visu savu stuffu, domāju patērēs tāpat kā Win7 ap 600Mb.

Vērtējums: 8/10

Mahmuds
    Participant

Lietoju Win 8 jau septīto dienu. Vienreiz nokārās bez īpaša iemesla (tajā brīdī sarakstījos Skype), bet pēc apmēram 5.sek. pats restartējās. Citādi tīri apmierinošs, Start pogas vietā lietoju WIN taustiņu un tad jau uz displeja parādās Metro ar visu instalēto progu saīsnēm 🙂 !

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 39 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?