Sākusies Windows 8 publiskā testēšana

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sākusies Windows 8 publiskā testēšana

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 66 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Wuu
    Participant

Es vakār uzinstalēju uz 3 gadus veca portatīvā Ubuntu 11.04, man gribējās raudāt paskatoties uz savus Windows mašīnu… Dedz ellē nolāpītais DirectX atbalsts!

Evers
    Participant

Darba kompis (W7Prox86)instalēts gandrīz pirms 2 gadiem, updeiti kačāti visi pēc kārtas, SP1 ar, startējas ātri, ir pāris nenozīmīgi gļuki pēc visādiem eksperimentiem, taču strādā viss raiti.

kuuminsh
    Participant

Sēdi un attīsties.. pajoliņ

samurajs
    Participant

Uz VWware šitāda bilde: Tātad suņam kauls pamests, bet kā testēsiet – domājiet paši! :p

[img]https://notepad.lv/userpix/28_001_1.png[/img]

Kon
    Participant

Spilgts piemērs, ka web devi nepārzina OS uzbūves pamatprincipus, kas ļautu novērst ikdienas problēmas.

Gluži kā defolts admins mokās ar bat/sh

kuuminsh
    Participant

Tak iemetu ekrānšāviņu.. uz VirtualBox iet.

Es gan kā virtuālo disku izvēlējos VHD

dzhonsons
    Participant

Tu (tava sistēma?) tiešām neesi normāls :>

samurajs
    Participant

Pamēģināsim arī VHD (es gan parasti lietoju VDI formātu). Daudziem jau neiet, tas laikam no dzelžiem atkarīgs. Un man VirtualBox hosts ir Linux.

Stat1CX
    Participant

Tūlīt iemēģināšu uz win 7 vmware.

richijs
    Participant

Man windows 8 aizgāja uz Oracle Virtualbox 4.0.0 sistēma: win7

vb uzstadījumi: windows7 hdd: VDI

Paskatīšos kas par zvēru ir doma uzstutēt uz otrā cietā diska tādai ilgstošākai testēšanai.

Edit:

kaut kas nogļukoja un vairs neiet 🙁

web33
    Participant

Skype jums iet uz win8 ? man nee

Stat1CX
    Participant

Lai win 8 varētu piešķilt uz vmware šamais ir jaupdeito uz 8 versiju, kura šodien iznāca, uz tās itkā win 8 esot jāstrādā.

BSOD
    Participant

32bit versiju izdevas uzmest uz PC

jsh
    Participant
    Foxsk8
    Participant

Š odien arī pamēģināšu uz PC uzmest, jāpieslēdz tikai būs kāds lieks HDD, tā lai var visu iztestēt.

vincister
    Participant

Izdevās palaist uz VBox, bet pēc viena restarta vairs nešķiļās klāt. 😀

Stat1CX
    Participant

Uz vmware 8 versijas viss strādā lieliski. Tiesa gan jaunais metro UI ar kuru tiek aizvietots tradicionālais start menu liekas konkrēts bulshits, neko neērtāku uz desktop PC sen neesmu redzējis, pat nevaru atrast kur var pc izslēgt un restartēt tajā murgā 😀

BSOD
    Participant

Izrāvi vārdus no mutes. Priekš ierindas desktop lietotāja šis UI ir vairāk nekā neērts. Pats ar tā kā nebūtu ar PC un dažadiem OS uz jūs, bet ar muhājos savas 5min līdz atradu kā to brīnumu restartēt vai izslēgt. Sākumā jau nevarēju iebraukt kā man izdevās dabūt izvēlni, kas parādas līdzīgi kā vecais start menu līdz sapratu, ka ir jāuzbīda zem starta ārpus ekrāna un tad izmetas tāds mazs menu. Tur nu tad ir tāda iespēja kā Settings un tur ar slēpas meklētās pogas 😀

Jaunzems
    Participant

Pamēģināju uz īstā dzelža. Pārkopēšu savu tviter-ārdīšanos. (Esmu Microsoft fans)

1)Paradigmu maiņa būs neizbēgama, tikai es šaubos, vai tā ir uz labu. #buildLV

2) Ja Windows grib palikt starp dzīvajiem, viņiem jāpiedāvā arī Metro-free versija ar visiem Windows8 brīnumjaukumiem.

3) Piemēram, Ribbon UI man patīk.

4) Es negribu savu raķešu palaišanas staciju lietot ar planšetdatora interseju. Tam man ir… planšetdators.

5) Ja kurss saglabāsies tāds pats, tas es atgriezīšos pie Windows 7 – labākās, ērtākās un praktiskākās OS pasaulē. Vai arī es esmu vecs krabis.

6) Kur ir Start menu, labākais Windows UI elements?

7) Man nevajag tos krāsainos klucīšus, tie lai paliek bērniem rotaļām.

😳 Nekas nebija vainas vecajai kārtībai. Ceru, ka būs variants arī ūbergīkiem. Nevis tikai patērētājiem.

9) Nu bet nekas, Stīvijam Vonderam gan jau patiks.

10) Kas vispār notiek ar UI pēdējā laikā? Finder sajāja, Ubuntu ar Unity sajāja, Gnome ar trešo versiju sajāja, tagad laiks ķerties Windows.

11) https://t.co/P58okvx

Kon
    Participant

Tu neseko līdzi laikam, centralizācija ir neizbēgama, drīz viena OS būs gan PC, gan tabletē, gan veļasmašīnā. W8 UI ir labs, man tieši rodas jautājums, kāpēc ir jāpieturās pie arhaiskās “desktop” metodes ar tik jaudīgu start izvēlni.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 66 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?