Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Sākusies Windows 8 publiskā testēšana
Vispār es domāju, ka Windows 8 būs hibrīds, pārejas modelis, kuru piemeklēs Vistas liktenis. Gaidu Windows 9 :>
[youtube]
Un kas Jaunzemam traucētu strādāt bez desktopa? Es tādu neizmantoju jau kādu gadu, taskbar oriented. Tikai 8jā vajadzēs pārmainīt taskbar paradumus uz metro.
Un var derēt, ka spēju paveikt to pašu, ko spētu ar desktop 😐
Un jā, protams W8 sagaida Vistas liktenis, jo plebeju prāts nav tik ātrs, lai adaptētos pie visa, ko pasniedz devi. W7 lielā mērā tā pati Vista vien ir, arī 9. tiks būvēts uz 8., ņemot vērā lietotāju pieredzi .. pie kā var pierast un pie kā nē. :>
Un neliels redzējums nākotnē : , ja ne W8 laikā, tad W9 nebūs nemazākās atšķirības starp platformām un PC aspekts pazudīs nebūtībā, un Jaunzems siekalosies cik MS ir forši ^^ bučāzzz
Bet man nepatīk tas, ka Windows grib atteikties no logiem. Fullscreen IE? Fullscreen vārdu minēšanas spēle? R U FCKN SRS?
Otrs, ja 7 windu es sāku lietot kopš pirmās nopludinātās versijas, tad jēgu pāriešanai uz 8 bez desktopa neredzu. Tas ka MS liekas ka pienācis laiks kaut ko mainīt nenozīmē ka laiks ir pienācis.
Preses relīzes