Sākusies Windows 8 publiskā testēšana

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sākusies Windows 8 publiskā testēšana

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 66 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaunzems
    Participant

Vienkārša iemesla dēļ – krāsainus klucīšus varbūt var bīdīt uz telefona, bet datorā es gribu, khekhemm, strādāt.

Evers
    Participant

Es saprotu, ka laiks iet uz priekšu un ka viss agri vai vēlu neizbēgami attīstās, mainās un pēc pierašanas vecais liekas kaut kas arhaisks, taču šis man ir pārāk liels šoks. Vajadzēs psihoterapeita palīdzību :>

Vispār es domāju, ka Windows 8 būs hibrīds, pārejas modelis, kuru piemeklēs Vistas liktenis. Gaidu Windows 9 :>

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lJLGjufTLzE[/youtube]

Kon
    Participant

Aero arī tika nolikts zemāk par Š leseru, bet tagad ir iekarojis nišu datorgīku sirdīs, tas pats būs ar metro.

Un kas Jaunzemam traucētu strādāt bez desktopa? Es tādu neizmantoju jau kādu gadu, taskbar oriented. Tikai 8jā vajadzēs pārmainīt taskbar paradumus uz metro.

Un var derēt, ka spēju paveikt to pašu, ko spētu ar desktop 😐

Un jā, protams W8 sagaida Vistas liktenis, jo plebeju prāts nav tik ātrs, lai adaptētos pie visa, ko pasniedz devi. W7 lielā mērā tā pati Vista vien ir, arī 9. tiks būvēts uz 8., ņemot vērā lietotāju pieredzi .. pie kā var pierast un pie kā nē. :>

Un neliels redzējums nākotnē : , ja ne W8 laikā, tad W9 nebūs nemazākās atšķirības starp platformām un PC aspekts pazudīs nebūtībā, un Jaunzems siekalosies cik MS ir forši ^^ bučāzzz

BSOD
    Participant

Neko sliktu nesaku, ja tāds UI ir planšetēm, bet desktopa tipa PC kur 95% baksta ar peli šitas nekam neder. Nu nav nepieciešamība pēc kaut kādiem krāsainiem puzles gabaliņiem.

Kon
    Participant
    Jaunzems
    Participant

Par desktopu man pofig – to es izmantoju tikai kā vietu fona attēlam.

Bet man nepatīk tas, ka Windows grib atteikties no logiem. Fullscreen IE? Fullscreen vārdu minēšanas spēle? R U FCKN SRS?

BSOD
    Participant

Nu jau gan bik sakūli sviestu. Par Aero bļāva tie kuri vienmēr bļauj par visu jaunu (no w98 uz XP, no XP uz Vistu, no vistas uz w7 utt) jo personīgi kā parādījas w7 man viņa koncepts ir paticis no pirmās dienas. Protams, nekādas dižās izmaiņas jau nebija, bet tomēr šis tas bija labāk nekā iepriekš ko nu nevarētu teikt par metro.

Evers
    Participant

Touch stila funkcijas veikt ar peli ir bišķīt pastulbi. Turklāt cikiem būs tas skārienjūtīgais speķtvērējekrāns,man jau pietiek ar kabatā esošo mobilo telefonu, kuram pa virsu ir kārdinoša tauku kārtiņa! No rīta tik nobraucu gar baltmaizes šķēli un enerģijas doza visai dienai ir uzņemta :>

BSOD
    Participant

Nē nu, protams, ko tad citu rakstīs. Priekš tabletiem šis OS ir labs. Š is teikums izsaka visu: “Windows 8 will run existing Windows applications on a regular Windows-looking desktop” līdz ar to paši jau pasaka, ka no tā metro īsti jēgas nav uz PC kur baksta ar klavu un peli. Būtībā lieki apkarināts OS. (priekš desktopa pc)

Nau4a
    Participant

ietestēju ar VirtualBox. vismaz kkas jauns… 😉 😉 nū, interesanti, tikai nez kā būs darbošānās ar viņu kad būs beigu versijas. tie klucīši gan tāda pastulbi, skatoties uz viņiem kādu laiku var tā jocīgi palikt. un to klucīšu krāsas ar.. plika krāsa ar baltu fonu, varēja kaut gradientu uzlikt krāsai, lai nav tik prosti.. un vēl start poga kopā ar aero.. cerams, ka daudz kas mainīsies.

Foxsk8
    Participant

Hmz, radās jautājums, kāds šito uz plika dzelža caur USB ir mēģinājis instalēt, nav man te neviena dzīva DVD draiva. Diez W7 USB veidošana varētu būt droši tāda pati kā W8, jāpaskatās būs.

migors
    Participant

Vai tad normāla vecā desktopa nav vispār? Bbildēs ir redzams ka ir, Jeb kā?

Otrs, ja 7 windu es sāku lietot kopš pirmās nopludinātās versijas, tad jēgu pāriešanai uz 8 bez desktopa neredzu. Tas ka MS liekas ka pienācis laiks kaut ko mainīt nenozīmē ka laiks ir pienācis.

Jaunzems
    Participant

Es instalēju caur USB, un viss ir štokenbergos!

Jaunzems
    Participant

Režģī ir arī Desktop ikona.

vrt56
    Participant

Nezinu, kas notiek, bet zinu to, ka man neiet ne uz vmware, ne uz virtual box, un uz 2 dažādiem datoriem. Apskaidrojiet lūdzu. Arī uz virtual PC 2007 negāja. šaize :/

samurajs
    Participant

Ko mēs tev varam apskaidrot, Sinofskim prasi, tas viņa auklējums 😀 Nu V-boxam parasti šādos gadījumos pēc kādas nedēļas iznāk jauna versija, kas atbalstīs.

vrt56
    Participant

NU tad jau būs jāgaida, kas notiksies :/

Aldis
    Participant

Jap… man tas pats.. Uzmet to pašu logu kuru samurajam vmware, un virtualbox vnk. nestrādā.. 😀 kompis jaudīgs.. un w7 apakšā! 🙂

richijs
    Participant

He he uzinstaleju uz kompja. ta jau ir okey bet ka tas uz jauna start palaistas programmas, kas izplesas pa visu lapu aizvert bez task manager palidzibas nezinu ka ar ctrl +esc tikai minimizejas. Nju bus ko pasvist

Stat1CX
    Participant

Izlasiet dažus postus augstāk – es rakstīju, ka lai piešķiltu uz vmware tas ir jaupdeito uz 8 versiju, kura vakar iznāca, uz tās win 8 strādā griezdamies.

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 66 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?