Sākusies Windows 8 publiskā testēšana

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sākusies Windows 8 publiskā testēšana

Tiek skatīts 6 ierakstu – 61 līdz 66 (no 66 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    usins
    Participant

Uzliku, testeju. Ja godīgi atsit gnome3 vai unity. Jo tur ar nospiezh windows taustinju, parādās kaut kas līdzīgs režģim, tad vnk sāc rakstīt vajadzīgās progas nosaukumu, un win atlasa visu kas atbilst. pie tā jau esmu pieradis fedorā. tālāk snapping, ķipa pieklikšķināt progu kreisajā lga pusē. arī interesanti un ērti sekot kaut kam līdzi, bet tas jau priekš mobo domātas. arī sistēmu pārak neslogo, bet nesaprotams fakts, ka metro aplikācijas nevar normāli nobeigt. a palaiž ie caur metro, tad īsti nav close pogas. itkā, ja no tā loga aiziet, tad task manageris pēc kāda laika appam uzliek suspend, un resursus programma nerij. FF ir problēmas ar e-radio strīmu atvēršanu, IE caur metro nestrādā flash, visi raiveri ir, Win8 liek augstākus ratio dzelžiem, izņemot hdd.

Bet neredzu kā to lietos vecie cilvēki, kuri vēl joprojām turās pie XP, jo nepatīk aero, un ka dažas ikonas izskatās savādāk un komandām moš izmantoti citi sinonīmi. Tādā ziņā būs grūti pāriet. es 2-3h laikā jūtos ērti šai sistēmām, bet tas pateicoties Gnome 3 un unity lietošanai.

richijs
    Participant

cik palasīju forumos tad tās aplikācijas nav iespējams aizvērt savādāk kā ar Ctrl + Alt + Delete, bet ir iespējams atslēgt metro start menu un lietot tādu kā uz win7. Mīnusi tādi atslēdz vispār metro ka tādu un metro programmam nav piekļuves.

Aldis
    Participant

vmware 8 workstation nav bezmaksas produkts 🙁

web33
    Participant

Cik es palasīju tas būs blue screen vietā vairs nebūs naidīgais blue screen bet šāds ar bēdīgu sejiņu

shadowmen
    Participant

Nu nez nez-uzliku uz laptopa bez mazākajām problēmām-raiti un ātri 🙂

Dators salīdzinajuma ar pilnīgi tīru Win 7 vienkārši lido 🙂

Piešauties var pavisam ātri,tik bišķiņjāpalauza galva un viss iet kā smērēts…

Esmu pagaidām vairāk kā apmierināts-iesaku pamēģināt visiem tiem,kas izlasot negatīvos komentārus noraustījas…

Evers
    Participant

mironi pacēli 😀

Tiek skatīts 6 ierakstu – 61 līdz 66 (no 66 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?