Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › salauzta ekrana labosana
te fotoo, speci iesakiet letako variant, laptos HP 250 G3
[youtube]
Konkrēti šiem HP lētučiem ir tik štruntīgas matricas ka ķīniešu pakaļdarinājums visticamāk būs labāks par oriģinālu.
Pastāsti, kā tu izskaidrotu – minēto HP pa lētuci?
Tajā korpusā ir arī uzlodēti i3u, i5u un geforce čipi. Tātad – tu nevērtē lapsi pēc speceni. Tāpēc rakstu atkal – paskaidro kā?!!!!
Esmu skrūvējis entos desmitos laptopu un varu teikt, ka matricas iet pilnīgs random (top brandi -LG, Philips, samsung utt…), kas kuram noliktavā vai kādas atlaides tobrīd uz pasūtījumiem. Tāpat kā citas firmu komponentes. Piem: Taspats modelis, bet teiksim 500gb cietais vienam ir WD, bet otram Toshiba.
Tātad, ja matricas liek iekšā randomā – tad nafig tu puļī, ka tieši konkrēti šim minētajam modelim ir štruntīga matrica?!! Kas ta pie vella tavuprāt vispār ir štruntīga matrica?? Stāsti un izglīto mani, lai varu to arī noteikt!!!
Ja kļūdos, tad nosauc konkrētu to ekrānu modeli, kurš ir tas štruntīgais, bet to jau tu nevarēsi 😀 Ak, vai.
Tas korpuss ir HP lētā gala ražojumiem. Neesmu gaišreģis lai pateiktu vai tur stāv Celeron vai i3 iekšā, bet tas nemaina faktu ka tas ir lētais gals. Tas fakts ka tiek liktas iekšā random matricas ar dažādas kvalitātes attēliem arī neliecina neko labu par ražotāju.
Š truntīga ir jebkura LCD matrica. Bet dažas matricas ir vēl štruntīgākas.
Mātei ir šāds HP G1 250 štruntucis, lai var sēdēt draugos. Viņa neko nejēdz no datoriem un šim primitīvajam uzdevumam viņš ir gana labs. Jā, matricas modeli nevarēšu pateikt, jo netaisos viņu jaukt ārā dēļ random pļūtīzera internetā. Bet bildes kvalitāte ir drausmīga, pat salīzinot ar mana laptopa ķīniešu noname replacement matricu. Bet visi cilvēki ir pārsteigti kad var redzēt attēla kvalitāti uz mana datora CRT monitora. Tā ka mēs tagad strīdamies kura kaka ir mazāk smirdīga.
Es esmu pircis un mainījis ,beigas pagāj 3 mēneši kad knapi atmaksaaj matricu ….Tagat tikai un vienīgi lieku pašiem pirkt “padārgās lietas”-protams parādot lynku kura tieš ir vaidzīga,ja nav nopirkuši neko darīt…
Ir Ir normali kadri kuri paši domā līdzi,ja paši nemāk nopirkt…. uzskait nepieciešamo summu uz man kontu un es noperku un vis notiekas…
i3 un i5 ir budžeta klases lētuči.
Tu dzer kaut ko kaitīgu. Pat N-klases Pentiums apvienots ar 60GB lētāko SSD elementārai trauku lūrēšanai ir pilnīgi pietiekams. Portatīvie datori nav īsti datori (© Betons), tāpēc nekādi īsti proči tur nepiedien. Vairums i5 un i7 tāpat ir dual-core un U, bet “īstos” jāmeklē ar uguni.
To pašu var teikt par daudzām GeForce mobilajām kartēm.
Uz brīdi teu atgāja. Bravo.
…
Nu jaunie ThinkPad nāk ar IPS un, protams, ābolīši, bet… jā, švaki ar tām matricām.
Pat N-klases Pentiums apvienots ar 60GB lētāko SSD elementārai trauku lūrēšanai ir pilnīgi pietiekams.
Kopš kura laika web brauzēšana ir high-end dzelžu lauciņš? Kā ar vairāku virtuālo mašīnu darbināšanu, geimošanu un citām lietām uz portatīvā? Tir ar i3 nepietiks, būs kā minimums vajadzīgs i7 četrkodolnieks ar atbilstošu pārējo aprīkojumu.
IPS matricām attēls ir nedaudz labāks kā TN, bet tik un tā nespēj tuvoties labam CRT. Pie tam IPS ir plats solis uz atpakaļ matricas reakcijas laikos salīdzinājumā ar labākajiem TN paraugiem.
[youtube]
IPS matricām attēls ir nedaudz labāks kā TN, bet tik un tā nespēj tuvoties labam CRT. Pie tam IPS ir plats solis uz atpakaļ matricas reakcijas laikos salīdzinājumā ar labākajiem TN paraugiem.
Un nah tu man to tagad stāsti? Par to vienojāmies jau citā topikā nesen. Tehnoloģija, kas ļautu CRT uztaisīt plānu un vieglu, tika apzināti norakta. Tāda ir pasaules kārtība. Ciet klusu.
Un nē, ābolīšu bildei nav ne vainas. To iestādi var vainot visos iespējamos grēkos, un vajag, bet dzelži kā tādi viņiem ir nostrādāti virs vidējā.
Kā ar vairāku virtuālo mašīnu darbināšanu, geimošanu un citām lietām uz portatīvā?
PORTATĪVIE DATORI NAV ĪSTI DATORI!
Ja minētās lietas regulāri jādara uz portatīvā, iesaku apsvērt, kas dzīvē steidzami ir sakārtojams. Piemēram, mazāk būt stulbam masu patēriņa zombijam. Un ka apģērbam ar nesamo ir jā-sa-skan… un kad mani nevarēs vairs restartēt… tra-la-la-la… *ahem* …
Geimošana, videomontēšana, bilžu apstrāde, 3D? Tajā mazajā nekvalitatīvajā (kā jau te vienojāmies) sūdekrānā (vai lielajā – pizģec tie muģilas, kas 17″-us staipa šķībām mugurām)? Lai precīzi trāpītu, tāpat vajag žurku – velc ārā no somas, meklē, kur nolikt. Audioapstrāde? Bez USB DAC, normālām austiņām un -atkal- žurkas arī nekas prātīgs nesanāk. Virtuālās mašīnas? Dļja kakova hrena? Turi mājās/darbā serveri, kur arī strādā, izņēmuma gadienā vienojies caur VPN. A to ir šitie lohi, kas pakāš/kam nozog portatīvo un tad viss darbs un dzīve arī pa3.14sta. 100% pats vainīgs, idiots, ņefig staipīt bija visur līdzi.
Un īstenībā mierīgi. Portatīvo i-cipars pats par sevi ir maznozīmīgs. Tur SKU tabula ir tā sa3.14sta, lai vidējais patērētājs nezin jēgu, un – apsveicu – tu esi viens no upuriem.
Preses relīzes