Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Samsung Duos 259 softs.
Pazīstams cilvēks palūdza man paskatīties, vai šim modelim – (Samsung Duos 259) iespējams mājas apstākļos pārlikt softu. Pameklēju, nekā īsti neatradu.
Varbūt kāds no jums spēs mani apgaismot un pateiks, vai tas iespējams, nenesot uz servisu?
Dabūts no šejienes (tur ir kkādi paši firmwāres faili arī, bet rakstīts gan “India”):
Skaties pats, vai ir īstais modelis un vai tur kkas saprātīgs rakstīts ir vispār.
https://www.samsungcdma.in/duos259.aspx
Š aubos, ka autoram pat forum.sgh.ru palīdzēt spēs, kur nu Crow
Vajadzēs pareizo flasher softu, pareizo firmwari (master un slave, jo tam divi radiobloki, piedevām dažādos standartos) un atbilstošo usb2serial kabeli, izpratni par darbību secību un taisnās rokas.
Paredzamais iznākums: epic fail. Neviens lietpratējs forumā nav palicis, your bunny wrote.
Izrādās, ka šis ir Samsung D780. Fu…
Nu jebkurā gadījumā, pameklēšu vai pieejams kas, lai LV valoda arī iet.
Un, ja nu kas, tad labāk nemahāšos, negribu sabojāt. 😀
Bekon, žaunu! :> ui, tas tak bekons. Š…emu vārdus atpakaļ. Citādi uzrīdīs man vēl Anubisu, būs lielās ziepes 😀
Izrādās, ka šis ir Samsung D780.
Izstudē šo:
Vajadzēs pareizo flasher softu, pareizo firmwari (master un slave, jo tam divi radiobloki, piedevām dažādos standartos) un atbilstošo usb2serial kabeli, izpratni par darbību secību un taisnās rokas.
Manis teiktais arī paliek spēkā :>
Crow
Spriežot pēc tava jaunā avatara, Anubisa sods tevi jau ir piemeklējis.
[/offtopic]
Autors
Ieraksti
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
Preses relīzes