Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Samsung Galaxy S5 pērk divreiz aktīvāk nekā tā priekšteci
Iepriekšējais modelis Galaxy S4 10 miljonu robežu sasniedza mēneša laikā kopš tirdzniecības sākuma. SGS3 tam vajadzēja 50 dienas, SGS2 – 5 mēnešus, bet SGS1 – 7 mēnešus.
Es arī gaidīju S5 iznākšanu, bet vīlos vēl vairāk nekā par S4. Apsēdos, padomāju, un nonācu pie secinājuma, ka šobrīd nopērkot jaunu viedtālruni, es nopirkšu to pašu S3, tikai savādākā dizaina izpildījumā. Mans S3 nebremzē, strādā lieliski, velk svaigākās aplikācijas… ko vēl vajag? Treknās līnijās skatoties, viedtālruņu tirgus nav izkustējies uz priekšu pēdējos divus gadus. Nav nekā tik inovatīva, lai būtu vērts izmest 700€ par jaunu ierīci.
Starp manu veco S1 un tagadējo S3 bija milzīga atšķirība. Tagad nopērkot S5 es atšķirību nejustu praktiski nekādu. Draudzenei ir S4… Godīgi sakot manējais S3 liekas simpātiskāks.
Kāru aci metu uz jauno HTC ONE M8, bet arī tikai tāpēc, ka man patīk tas alumīnija korpuss. Bet vai tas ir tās naudas vērts?
Un nevar būt tā ka nemaz nelago, jo pat Galaxy s4 ir redzēts kā piebremzē šur un tur. Ticēt varētu tikai tad, ja būtu uzlikts tīrs androids nevis touchwiz.
Godīgi sakot manējais S3 liekas simpātiskāks.
Kā tās nesimetriskās šķirbas starp priekšējās pogas malām var likties simpātiskas?
Uz sava S3 esmu uzšuvis customROM, tāpēc nē- man tiešām nekas nebremzē.
Priekšējā poga? Hm, nekad nebiju aizdomājies, ka tur kaut kas ir nesimetrisks un neglīts. Poga kā poga.
Par tēmu, ja starp SII un SIII bija liela atšķirība tas starp ceturto galaxy un trešo praktiski nekāda. Palasot info, nešķiet arī, kad te ir tik liela starpība, viens sensors vairāk un vēl vairāk kaudzēm liekas programmas kas prasa apetīti.
BET SAMSUNG HAZ THE MOST ANNOYING RINGTONE EVAR!
Visiem, kam kaut vienu reizi atskan šis te daudzmaz publiskā vietā, prasās izdarīt klizmu ar plastmasas aifonu un atstāt iekšā, katram gadījumam.
Par atmiņas kartēm un bateriju, pilnīgi pofig, jo mazāk kustīgu detaļu jo labāk. Katrs aizstāv savu, man patīk iOS un WM8 bet ne zaļais ķēms.
Bro, do you even Nexus or Lumia?
Turpini savas retardiskās atbildes citur. Ne man viņas interesē, ne uztrauc. Bērns.
[spoil][img]
Preses relīzes