Samsung Galaxy S5 pērk divreiz aktīvāk nekā tā priekšteci

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Samsung Galaxy S5 pērk divreiz aktīvāk nekā tā priekšteci

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kaut arī daudzi eksperti uzskata, ka viedtālruņu tirgus esot piesātināts, un pircējus vairs ne ar ko pārsteigt nevarot, jaunais flagmanis Samsung Galaxy S5 izdarījis izņēmumu. Vismaz pirmajās pārdošanas dienās tirdzniecības tempu ziņā apsteigts priekštecis SGS4. Precīzus tirdzniecības apjomus Samsung izvairās nosaukt, bet “pasūtījumi esot mērāmi miljonos”. Ja neskaita Parīzi, Amsterdamu, Londonu, rindas pie veikaliem gan nekur neesot manītas. Tas tāpēc, ka SGS5 varēts pasūtīt jau labu laiciņu pirms 11. aprīļa. Savās mājās dienvidkorejieši SGS5 sāka tirgot jau agrāk – 27.martā. Rezultātā 12 dienās pārdots 120,000 gabalu.

Iepriekšējais modelis Galaxy S4 10 miljonu robežu sasniedza mēneša laikā kopš tirdzniecības sākuma. SGS3 tam vajadzēja 50 dienas, SGS2 – 5 mēnešus, bet SGS1 – 7 mēnešus.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_image02_1.jpg[/img]

Avots

RicoPico
    Participant

Veikalinga upuri un Samsung patrioti ir nocietušies, jo pirms tam viņi boikotēja S4. 😀

Es arī gaidīju S5 iznākšanu, bet vīlos vēl vairāk nekā par S4. Apsēdos, padomāju, un nonācu pie secinājuma, ka šobrīd nopērkot jaunu viedtālruni, es nopirkšu to pašu S3, tikai savādākā dizaina izpildījumā. Mans S3 nebremzē, strādā lieliski, velk svaigākās aplikācijas… ko vēl vajag? Treknās līnijās skatoties, viedtālruņu tirgus nav izkustējies uz priekšu pēdējos divus gadus. Nav nekā tik inovatīva, lai būtu vērts izmest 700€ par jaunu ierīci.

Starp manu veco S1 un tagadējo S3 bija milzīga atšķirība. Tagad nopērkot S5 es atšķirību nejustu praktiski nekādu. Draudzenei ir S4… Godīgi sakot manējais S3 liekas simpātiskāks.

Kāru aci metu uz jauno HTC ONE M8, bet arī tikai tāpēc, ka man patīk tas alumīnija korpuss. Bet vai tas ir tās naudas vērts?

pear
    Participant

Jaudas ziņā atšķirībai jābūt diezgan manāmai.

Un nevar būt tā ka nemaz nelago, jo pat Galaxy s4 ir redzēts kā piebremzē šur un tur. Ticēt varētu tikai tad, ja būtu uzlikts tīrs androids nevis touchwiz.

Quote:

Godīgi sakot manējais S3 liekas simpātiskāks.

Kā tās nesimetriskās šķirbas starp priekšējās pogas malām var likties simpātiskas?

RicoPico
    Participant

Iespējams, ka jaunākie modeļi jaudas sintētiskajos testos manu S3 saliek kā mazu ezi. Un? Ko man iesākt ar to jaudas potenciālu? Pankūkas tas potenciāls necep, spēles telefonā es nespēlēju un… pat nezinu- es līdz šim neesmu saskāries ar jaudas trūkumu. Kad saskāršos- sākšu domāt. Tieši šis faktors mani savulaik pamudināja no S1 pārkāpt uz S3.

Uz sava S3 esmu uzšuvis customROM, tāpēc nē- man tiešām nekas nebremzē.

Priekšējā poga? Hm, nekad nebiju aizdomājies, ka tur kaut kas ir nesimetrisks un neglīts. Poga kā poga.

pear
    Participant

Kā jau teicu, ticēt varētu tikai ja būtu uzlikts, kas cits ne-touchwiz. Jo tieši tas to jaudu prasa. Tā kā ir uzstādīts custom ROM, man nav šaubu, ka viss strādā raiti.

garaisezis
    Participant

bija iPhone 3Gs, apmainīju pret tajā laikā kruto SGH-i9100 (galaxy SII) reizi nedēļā uzkāršanās bija norma pie orģinālā ROM, pēc tam tika iegādāts SIII kas lidoja, bet ak tavu skādi, baterija turēja 2x mazāku laiku, pat pēc xda foruma rom (Slim) bez googles gapps tam apetīte bija liela, pārgāju atpakaļ apples fanboju lauciņā.

Par tēmu, ja starp SII un SIII bija liela atšķirība tas starp ceturto galaxy un trešo praktiski nekāda. Palasot info, nešķiet arī, kad te ir tik liela starpība, viens sensors vairāk un vēl vairāk kaudzēm liekas programmas kas prasa apetīti.

RicoPico
    Participant

Kassss? Nu kassss tajā Tavā iTelefonā ir tik ūber? Tas, ka nevar nomainīt bateriju? Tas, ka neatbalsta atmiņas kartes? Tas, ka ir mūžīgais čakars ar lādētāju (nav microUSB, bet jaunajiem vispār- mistiskais ThunderBolt)? Tas, ka pie katra pirdiena jājājas ar iTunes un nekādā veidā ar datoru neslēdzas Mass Storage režīmā? Dīvainais ekrāna izmērs? Pastāsti par ko Tu esi tik vājprātīgā sajūsmā! Zvana melodijas nomainīšana pret savējo vispār ir prātam neaptverams gemarojs, tāpēc visiem aifonistiem ir vienādi zvana toņi.

Crow
    Participant

@RP:

BET SAMSUNG HAZ THE MOST ANNOYING RINGTONE EVAR!

https://www.youtube.com/watch?v=Z5h411OcttA

Visiem, kam kaut vienu reizi atskan šis te daudzmaz publiskā vietā, prasās izdarīt klizmu ar plastmasas aifonu un atstāt iekšā, katram gadījumam.

garaisezis
    Participant

Ja tev datorā ir bardaks ar mūziku utt, tad tev tiešām nav ko isākt ar iPhone, Man viss smuki sakartots tieši ar ITunes, pa albūmiem, smuki katram savs attēls virsū, nekāda bardaka. Nospiežu sync un viss ir telefonā. Nekad nav bijusi problēma nomainīt melodiju, iTunes atverot un piesledzot kādu no iDraņķiem ejot uz bibloteku izvēlies skaņas un knvertē ko gribi. Kaut kas līdzīgs arī ir Nokia Lumia. Bet ja esi pavisam cirvis, AppStore veikalā programmas pa pilno kas tev konvertēs no esošajiem.

Par atmiņas kartēm un bateriju, pilnīgi pofig, jo mazāk kustīgu detaļu jo labāk. Katrs aizstāv savu, man patīk iOS un WM8 bet ne zaļais ķēms.

Jaunzems
    Participant

Bro, do you even Nexus?

system32
    Participant

Edit:

Bro, do you even Nexus or Lumia?

Crow
    Participant

Bro, do you even feature a phone?

Quagmire
    Participant

Ej tak tu pa gaisu ar savu Lumia.

system32
    Participant

Ja tev ir kādas problēmas, nedirs gudri internetā, bet dirs dzīvē. Tas,ka tev ir smadzeņu problēmas un vēljoprojām centies kontaktus iekš SIM kopēt,kā vecajos 3310 laikos, tas visiem sen jau ir zināms.

Turpini savas retardiskās atbildes citur. Ne man viņas interesē, ne uztrauc. Bērns.

Participant

Kuš, svonabaraB, viņš noteikti atkal provocē Android lietotājus uz kašķi.

[spoil][img]https://img2.wikia.nocookie.net/__cb20131206201308/sonicfanon/images/4/47/3221507-2307282-55860_jj_jameson_laughing_meme_1.jpg[/img][/spoil]

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā