Samsung nākotne: ar plastmasu un bez Android

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Samsung nākotne: ar plastmasu un bez Android

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Samsung vecākais produktu dizaineris Dong Hun Kim atbildēja uz jautājumu, kāpēc pretēji solītajam Galaxy S5 iznāca nevis metālā, bet gan plastmasas – polikarbonāta korpusā: “Mūsu pamatmērķi bija lietojamība, draudzīgums un maksimāli cilvēcīgs dizains (usability, friendliness and a more humanistic design). Ja mēs lietotu metālu, tad tālruņa dizains šķistu smagnējs un auksts. Toties domājam, ka ar teksturētu plastmasu lietotāji uzskatīs [ierīci] par siltāku un draudzīgāku. Š is materiāls arī ir labākais, kā vizuāli paust apjomu un labāk simbolizēt mūsu dizaina konceptus.”

Savukārt Samsung Electronics Medial Solution Center prezidents Hong Won-pyo pauda domu, ka laiks gatavoties post-Googles ērai. Samsungam taču ir savs Tizen. Un Tizen ekosistēma esot gatava, vienīgi neapmierinošais tirgus stāvoklis kavē to ieviest. Honga kungs uzsvēra, ka tiek ieguldīti aizvien prāvāki līdzekļi, lai attīstītu paša Samsung ekosistēmu – viedtālruņiem, planšetēm, televizoriem, sadzīves elektronikai. Viss process notiek “gudrās mājas” ietvaros, un tiks piesaistīti arī partneri no ārpasaules. Pirmais flagmaņa klases Tizen viedtālrunis gaidāms jau šajā ceturksnī – stāstīja Samsung vecākais viceprezidents Yoon Han-kil.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_image2_2.jpg[/img]

Avots 1, 2.

Aldis
    Participant

Kad pirmo reizi prezentācijā ieraudzīju S5, mani pārņēma nevis siltums un draudzīgāks kaut kas, bet riktīga lētuma sajūta! 😀

RicoPico
    Participant

Tad sanāk, ka S5 bija pēdējais Galaxy klasē… Arī labi. Pastāvēs kas pārmainīsies, sacīt jāsaka.

Crow
    Participant

samurajs wrote:

un tiks piesaistīti arī partneri no ārpasaules

No kuras Galaxy būs tie partneri? 😀

jonjs
    Participant

Plastmasas SAMSUNG -am ir laba slava. Pats lietoju, kopš neseniem laikiem Samsung “S7710 Galaxy Xcover 2” viedtālruni, kluci (skaties extreme test). Triecien izturīgs, strādā 1m zem ūdens 30. min u.t.t. (uz doto mirkli cena vienkārši PATĪKAMA un krītas vel arvien pēc S5 iznākšanas) Jautājums? “Andrīša” vietā būs “Tizen”?

jonjs
    Participant

Te pat blakus 8 -tā planēta no Saules 😀

RicoPico
    Participant

One of the best, thinnest and lightest mobile phones I’ve ever had – šis E200. Izcils aparāts.

migors
    Participant

patestēju vakar S5… Tā modificējuši Android 4.4.2 ka vispār nevar saprat kas tas ir. Lai jau mainās sev par prieku, ir arī citi ražotāji 🙂

YeaX
    Participant

Nezinu kā jūs, bet es uzskatu, ka samsung ražo ledusskapjus un veļasmašīnas, bet ne jau mobilos telefonus.

RicoPico
    Participant

Tā viņš ir. Ja par iPhone sabiedrībā valda gandrīz totāla apmātība –> [img]https://www.harrypotterfanfiction.com/forums/public/style_emoticons/default/woot.gif[/img], tad par Samsung viedokļi dalās. Pie tam pamatīgi. Es piederu pie tiem, kas ir bez negatīvas pieredzes, lai gan lietoju Samsung telefonus jau kādus gadus… 13? Ir, savukārt, cilvēki kuri nopērk vienu aparātu un tik vazājas pa servisiem ar to nabaga brāķi… Reku- čomam ir 2 gadus sens Galaxy Note. Pa diviem gadiem mests zemē n-reižu. Nabaga ierīce visa vienās skrambās un švīkās, tomēr godam pilda visas savas funkcijas. Man pašam arī nupat jau 2 gadus ir Galaxy S3- nulle pretenziju. Pirms tam bija Galaxy S1, tad E200 un vēl pirms tam L700. Un ja atmiņa neviļ, tad bija arī C100. Visi aparāti ir bijuši izcili sabiedrotie.

akms47
    Participant

No viņpasaules. 😀

Aldis
    Participant

Man tā bij ar Nokijām. 😀 Līdz es sastapos ar C6 (ar qwerty klavu). Tā jau nebij slikts agregāts, priekš tā momenta šķita laba kamera, un ērti drukāt sms, tvītus, utt.. Bet – kā bruka, ik pa 4 mēneši servisā.. 😀

Nedaudz situāciju uzlaboja domas par Nokia jaunie modeļi – N9 (ar kuru kādu laiciņu nostaigāju), un Lumijām. 🙂 Bet tā visi vecie kluči kopš sevi atceros ir bijuši Nokia. Bij pirmsākumos arī Siemens A35, kas nojuka, un visu priekštatu par Siemens sabojāja! 😀

YeaX
    Participant

Mana samsung ēra beidzās jau pie c100, nu nekas vēl lēnāks nebija sastapts, tad jau nokia 3310 bij zelta vērta. Tagad metu aci uz Nokia Lumia 930, gaidu kad iznāks un kādu cenu tie eiropieši uzmetīs.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā