Samsung no Polijas

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Samsung no Polijas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    osy
    Participant

Esmu pamanijis, ka visa samsung produkcija, kas Latvijā tiek ievesta nāk no Polijas. Tur ir kāda ražotne vai arī viņi vienkārši uzliek savas uzlīmes no austrumiem iepirktajai tehnikai? Un kā ir ar kvalitāti?

Andron MacBeton
    Participant

Tur ir vairumbāzes, jo tur ir labāki ekonomiskie apstākļi. Kā nekā tur nav Vienotības.

samurajs
    Participant

Cik man zināms, Wronki pilsētā ir milzīgs Samsung vešmašīnu un ledusskapju loģistikas centrs “Europe Hub”. TV arī ražoja kkur Eiropā (ÄŒehijā vai Ungārijā, bet ne Polijā).

LooNeY
    Participant

Cik es esmu dzīvē izbaudījis, tad pašā ražotnē ir 2 konveijeru līnijas priekš augsti attīstītām valstīm un priekš citām valstīm(mēs esam te iekļauti)

Ir gadījums, ka U.K nopirkta sadzīves tehnika(Veļasmašīna), kalpo jau 5 gadu un nav lūzusi, pagājušogad te Latvijā paziņa nopirka to pašu modeli jo pārbaudīts, ka ‘izturīgs’, te garantijas servisā jau ir pabijis 2 reizes! 😀

Crow
    Participant

Pēdējā laikā no ārzemnieku atsauksmēm gan baigi šķiet, ka taupības nolūkos abas līnijas ir apvienotas un arī viņiem tiek tagad tirgoti pēdējie sūdi 😀

richijs
    Participant

Esi bijis ražotnē, ka zini, ka ražotajiem 2 līnijas? Neesmu ekonomists, bet domāju, ka uzturēt 2 līnijas vienam produktam nav finansiāli izdevīgi, ja arī šāda šķirošana notiek, tad drīzāk pie pārbaudes līnijas (solī), produkti, kas izturējuši pārbaudi, tiek sūtīti uz UK, bet kuri ir bijuši ar defektiem (tiek novērsti rūpnīcā) sūta šeit.

akms47
    Participant

Tam es piekrītu. Bet to, ka mums atsūta ne to labākos eksemplārus, tas ir fakts. Lotterija.

osy
    Participant

Cik esmu novērojis, tad daudzi ineta veikali tirgo “bad box” precess, tās ir preces ar nedaudz apskrambātu/saplēstu iepakojumu. Pa lielam pret to iebildumu nav, gavenais, lai viss tehniski darbojas nevainojami. Bet ja pats ražotājs apzināti sūta šņagu uz Latviju, tad tiešām sāk gribēties pārcelties uz kādu attīstītāku valsti..

E-500
    Participant

Latvijā vispār neko normālu nevar nopirkt viss ir brāķa produkcija vai refubrišēti mēsli ko uzpērk un nogrūž kā jaunu – sākot no sadzīves tehnikas, elektronikas beidzot ar medicīniskām ierīcēm. Nav svarīgi brendīgs vai, nē.

Andron MacBeton
    Participant

A jūs neesat aizdomājušies kapēc sūta tos sūdus uz Latviju? 🙂

web33
    Participant

Polija tak mazā ķīna aizbrauciet paskataties kas tur darās varšava vairumtirdzniecības bāzēs ķīnieši kā skudras .Pirms mēneša kad biju tad tur lielais tirgus reids bija, tur gan bija ko redzēt 🙂 cilvēki maskās ķeksēja tirgu ārā , aizvēra ciet un ķēra visus nodokļu nemaksātājus. Daudzi cilvēki bez precēm palika jo ar autobusiem bija atbraukuši , par preci samaksājuši ,bet nebija vēl piegādāta jo reids uznāca un visu aizslēdz ciet un pāris h .Ķīniets seifu vaļā tipa melnā kase naudu maisos un mūk projām un tur nebija mazās summas tur nauda kg gāja 🙂 un tie nebija rub vai ķīniešu juaņas bet gan zloti .

HeisaHopsa
    Participant

Nevaru saprast – te ko kaut kādi vecie onkuļi savākušies, kas sūkstās par dzīvi? Vieni žēlojas, ka valdība pie visa vainīga, bet otri, ka redziet ķīniešu Samsungs gribot viņus apčakarēt. Jums tiešām šķiet, ka Samsungam ir izdevīgi vai nu divas līnijas uzturēt vai arī taisīt vēl papildus testus, lai noteiktu – kura veļas mašīna strādās ilgāk un kur nē?

Pat ja tādi testi būtu, tad cenu tas daudz nemainītu – izlaist visu preci caur testiem vai tikai daļu. Atšķirības nekādas.

Vistīrākā matemātika – viens cilvēks nopērk UK un redziet, viņam neesot saplīsis, bet te 100 nopērk LV un 5 no tiem saplīst un tad sāk visi gaudot – Samsungs slikts vai Panasonic, vai vēl kas. Paši neredzat, ka aprēķini atšķiras?

Mad182
    Participant

Nevar nepiekrist.

Kaut kāds apbižoto antiņu sindroms. 2 konveijeri, ibio [img]https://img.exs.lv/bildes/fugue-icons/facepalm.gif[/img]

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā