Samsung paņirgājas par iPhone 4S fanātiem (video)

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Samsung paņirgājas par iPhone 4S fanātiem (video)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Ražotājs Samsung ASV izplatījis viedtālruņa Galaxy S2 reklāmas rullīti, kurā veselīgi pasmejas par sava galvenā konkurenta iPhone 4S. Kaut arī nekur neparādās vārds Apple, situācija katram ir skaidra. Rindas pie veikaliem visās pilsētās, tauta baltās austiņās ar kafijas traukiem rokās, kas pie tam vēl ar īpašu intelektu neizceļas, liecina par visu. Skatāmies un pasmaidām!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IAh-S78hJEs[/youtube]

dzhonsons
    Participant

“It looks the same, how will people know I upgraded?” “I could never get a Samsung. I’m Creative.” 😀 Samsung labi prot paņirgāties :>

Foxsk8
    Participant

Tākā esmu S II lietotājs, varu tikai par reklāmu pasmaidīt 🙂

mit2
    Participant

Es gribu redzēt kā uz šo reaģēs Apple 😀

RicoPico
    Participant

Haah! Tiešām Great shit! 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Nepatīk man tie lielie ekrāni, vienkārši par lielu šķiet, Applam pagaidām izmērs ir optimalais.

dzhonsons
    Participant

Kad lietoju E51, arī es tā domāju 😀 Tagad gribu lielāku (ir Lg P500) un tad gan jau vēl lielāku :>

Scandal
    Participant

Muļķības.. Applam vizuāli ekrāns vizuāli neizskatās, jo vispār kā tā izskatās mazs uz telefona. Vot 3,7′ ir tieši laikā. Man Desire ekrāns ļoti apmierina pēc Apple lietošanas 🙂 Bet nu katram gaumes lieta.

BERILS
    Participant

@scandal , es desire lietoju mazliet vairāk kā 3 mēnešu , bet tā vai tā liekas ka par mazu 😀 vajag tabu un 3110 !!!

Aldis
    Participant

Labais klips!!! 😀 Nu tā ar tiem apple rindu stāvētājiem varētu būt.. 😀

Un tā nav reklāma, bet gan dokumentālā īsfilma! 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?