Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Samsung tehnikas izplatītājiem rekordliels naudassods
Lielākais sods piemērots Samsung pārstāvim Latvijā – Samsung Electronics Baltics – 4 099 942 lati. RD Elektroniks piemērots 1 442 524 latu sods, Elkor Trade – 541 920 latu sods, SIA Rota un K, kas pārvalda Tehnoland veikalus, – 270 718 latu sods, bet SIA Proks – 267 529 latu sods.
P.S. Cerams, ka tagad Samsung, ļaunu atriebības jūtu vadīti, neaktivizēs Order 66 😀
varot iet pie pārdevēja un prasīt atpakaļ 10%
Opā. Uzņēmums samaksā sodu n-tūkst. Ls, + 10% katram šmurgulim kurš ierodas ar pirkuma čeku. Ir jābūt stingram mugurkaulam, lai izturētu šādu pliķi pa kabatu.
Man tāda šķērma nojausma, ka Samsung Electronics Baltics pēc Ls 4 099 942 soda samaksāšanas pametīs Latvijas tirgu neatskatoties.
Man nebūtu žēl piemaksāt, lai viņiem tiek. Vismaz neviens no man un man zināmiem Samsung produktiem nav vēl atteicies darboties vai citādi pievīlis. Atšķirībā no ļoti daudziem citiem šedevriem.
P.S. Cerams, ka tagad Samsung, ļaunu atriebības jūtu vadīti, neaktivizēs Order 66 😀
Es tevi būšu spiests apbēdināt – nevienam no tiem sešiem sodītajiem nav nekāda nopelna pie tā ka tie tavi samsungi ir tik labi 😀
Or am I being dumb? 🙂
Preses relīzes