Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Samsung W830 – oriģināla dizaina cienītājiem
Iebūvētais akselerometrs ļauj izslēgt skaņu, vienkārši noliekot telefonu “uz mutes”. Lietotāja ērtībām atvāzt telefonu paredzēts ar vienu roku, nospiežot pogu uz šarnīra. Pārējie parametri tipiski vidējā cenu segmenta modeļiem: 2,6″ 320×240 displejs, 2 Mpix kamera, Bluetooth, microUSB utt.
Salīdzinot ar citiem atvāžamajiem telefoniem Samsung W830 ir visai plāns, tikai 13,4 mm.
Bet… “Samsung” telefoni no laika gala ir bijuši diezgan vārīgi un niķīgi, tādēļ nopietni apdomātu pirms iegādes…
Makten jauks rīks izskatās!Man tīk jau diktam! 🙂
Bet… “Samsung” telefoni no laika gala ir bijuši diezgan vārīgi un niķīgi, tādēļ nopietni apdomātu pirms iegādes…
No kurienes tu to izkasi? Man pēdējie 2 telefoni bija Samsung. Pirmais 2,5 gadus, nomainīju tikai tāpēc ka sencis sev pirka jaunu un atdeva man savu iepriekšējo, kas bija bišķi labāks par manu. Problēmu nekādu viņam nebija. Nākamais 1,5 gadus, nomainīju jo parādījās brīvs numurs mazcenas mobilajam. Arī nekādu problēmu. Un piemirsu vēl sen sen atpakaļ Samsungu. Neatceros cik ilgi bija, bet atkal nomainīju jo varēja paņemt jaunu mazcenas mobilo. Cita lieta ir ja nemāk saudzīgi apieties ar telefonu un taisa ar viņu vaļā aliņus vai spēlē futbolu…
Preses relīzes