Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Samurajs prezentē: Notepad Lite
Saka, ka samuraji esot zvērīgi pacietīga tauta, bet nu mana pacietība ir galā, un es vairs neceru sagaidīt Notepad v4. Tāpēc atbilstoši savām pieticīgajām web kodera prasmēm un iespējām es atrisināju vismaz dažas no portāla sasāpējušajām problēmām.
Vismaz sākumposmā jaunā interneta vietne Notepad Lite nav domāta kā Notepad.lv aizstājējs, bet gan papildinājums. Tā galvenais mērķis – dot iespēju ātri un ērti izlasīt IT jaunumus uz mobilajām ierīcēm. Vēlāk blogā parādīsies arī ne-IT sacerējumi un visāda citāda samurajiskāšņaga
* Lietošanā parocīgs responsive
* Tik zibenīgs ielādes ātrums, kādu Notepad vēl nekad nav piedzīvojis
* Pilnīgi nekādu reklāmu
* Nekādu ārējo saišu uz gūgļiem, gemiusiem un citiem spiegservisiem
* Jauna lapas seja tradicionālajās krāsās
* Tikai aktuālākais un nekā lieka – mēs domājam arī par jūsu mobilā interneta izmaksām
* Lapa attēlojas vienādi uz visiem populārajiem pārlūkiem
Moderna blogveida lapa Notepad Lite katrā cilnē saturēs līdz 20 jaunāko ziņu un aktuālāko rakstu. Informācija parādīsies vienlaicīgi ar bērnu autiņos
Notepad Lite attīstības stratēģija būs līdzīga Windows 10. Lapa tiks nepārtraukti uzlabota un atjaunināta atbilstoši konkrētajām vajadzībām. Izmaiņas ir ļoti viegli izdarāmas. Nebrīnīsimies, ja 1. aprīlī Notepad Lite jūs sagaidīs rozā krāsā ar zaļiem punktiņiem 😀
Par Notepad Lite īpašs paldies mūsu jaunajam sadarbības partnerim Latvijas zīmolam Mozello
Mozello
Mozello
Sasniegumi[imgr]https://notepad.lv/userpix/28_mozello_1.jpg[/imgr]
Mozello
Balva “Platīna pele” par labāko IT risinājumu biznesam 2014. gadā.
Ekonomikas ministrijas atzinība “par ieguldījumu e-risinājumu attīstībā Latvijā”
Ja jau Tu esi tik tālu izlasījis, tad varbūt gribēsi uzzināt Notepad Lite adresi? Š eit tā ir:
vai lite.notepad.lv
btw ātri uzzināt ziņas šiet būs vēl ātrāk
un vispār, vai labāk nav palīdzēt notepada jaunajai versijai, nekā taisīt atsevišķu lapu?
pēc tam vēl forums.ga, testi.ga utt ? 😉 😉
1.
2. Palīdzēt NP jaunajai versijai? A kur ir tā jaunā versija? Gaidu jau 2,5 gadus. Cik vēl būs jāgaida? 5-10-20? Sorry, tik ilgi es nevilkšu [img]
3. Sākumā gribēju izvēlēties nplite.lv adresi, bet tad pārdomāju. Tomēr savā blogā vēlētos arī kaut ko personisku iekļaut. Tam nav sakara ar NP.
4. Jau minēju, ka neesmu koderis. Tāpēc izvēlējos platformu, ko spēju pavilkt.
5. Visi sen zin, ka Notepad administrācija sen sašķēlusies. Vienam palicis par grūtu, cits apsēsts uz nepelnošu reklāmu, AJAX un spiegsūdu implementāciju lapā. Es par ideālu IT lapu uzskatu veco old.datuve.lv, kura diemžēl sen neeksistē.
Tad nu ņemiet pa labu, kas ir! 🙂
P.S. – Apsveicu ar jaunu izaicinājumu!
Iegrāmatoju.
Neesmu profs, nianses dažas nepareizas, grūts tas NP logo… 🙂
Preses relīzes