Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Sandy Bridge cenas?
5. janvārī tiks prezentēti Sandy Bridge proči, kas tūlīt arī būšot pieejami. Kad tie varētu atripot līdz Latvijai?
Pēc pašreizējiem aprakstiem šķiet, ka cenas varētu būt aptuveni pašreizējo procesoru līmenī, bet veiktspēja būtiski labāka.
Lieta tāda, ka pirms dažām nedēļām negaidīti nosprāga garantijas termiņu knapi pārsniedzis HP laptops. Esmu noskaņojies tā vietā skrūvēt jaunu galda datoru, un pašreizējā koncepcija ir i7-870 uz LGA-1156. Tad izlasīju par Sandy Bridge un sāku šaubīties. It kā lieta nav steidzama, jo vēl ir arī samērā pieklājīgs Core 2 galda dators un jauns divkodolu netbuks, bet līdz vasarai to jauno i7 tomēr vajadzētu sadabūt. Tā kā negribētos arī tagad uzskrūvēt jaunu dzelzi, kas pēc dažiem mēnešiem jau skaitīsies pagājušā paaudze.
Būšu ļoti pateicīgs par kādu pamatotu viedokli/komentāru.
Būt par early adopter man arī ne pārāk patīk, bet nu ar pašreizējiem i7 arī ir zināma loterija. Ir cilvēki, kas maina gan 1156, gan 1366 mātesdēļus pa diviem, trim, līdz atrod vienu normāli strādājošu.
Bet vai kāds neatceras, kas notika, kad parādījās pirmie i*? Tirgotāji gribēja stāvus bagāti palikt vai tomēr uzlika saprātīgu uzcenojumu?
Ir cilvēki, kas maina gan 1156, gan 1366 mātesdēļus pa diviem, trim, līdz atrod vienu normāli strādājošu.
Dīvaini, neesmu dzirdējis par šādiem “cilvēkiem”. Salīdzinoši nesen iepirku 1366 dēli, atpakloju, saliku, viss gāja. Tas pats vismaz 2iem paziņām. Necel neslavu!
Zelta likums – pirms liec kopā PC, noliec malā čipšu paku un nomazgā rokas. Un noskaidro, kuros atmiņas slotos jāsprauž atmiņa (dažādi čipseti, dažādi interesanti ierobežojumi). Un atgaiņājies no statiskās. DOA nav nekāds brīnums, taču 2-3? what da fuk?
Bet vai kāds neatceras, kas notika, kad parādījās pirmie i*? Tirgotāji gribēja stāvus bagāti palikt vai tomēr uzlika saprātīgu uzcenojumu?
Nezinu kā ar ne-e-veikaliem, bet ja raugās uz tendencēm dateksā/1a/memo/whatever, šamie tikai piemēro formulu pa virsu noliktavas cenai. A noliktavā, pēc maniem novērojumiem, cenas normalizējas dažu nedēļu-1mēneša laikā, kamēr iestokojas tā teikt.
Un tas pats notiks ar 480 gtx, jo, ja par 60 latiem lētāka un aukstāka, un mazāk rijīga karte (gtx 570) tiek pārdota tajā pašā veikalā, pircējs ņems to. Ja nu vienīgi pircējs pērk karti priekš sli.
Necel neslavu!
Skatījos atsauksmes, piemēram, šeit
Nezinu kā ar ne-e-veikaliem, bet ja raugās uz tendencēm dateksā/1a/memo/whatever, šamie tikai piemēro formulu pa virsu noliktavas cenai. A noliktavā, pēc maniem novērojumiem, cenas normalizējas dažu nedēļu-1mēneša laikā, kamēr iestokojas tā teikt.
Paldies par šo! Tieši to gribēju noskaidrot.
Bet neviens jau viņus nepērk, vismaz es tā domāju, vai vismaz ceru.
Zini, kartēs noorientēties ir stipri grūti. Es viņām līdzi nesekoju, jo spēles neinteresē. Kad tagad vajadzēja izvēlēties, krietni ilgi sanāca papētīt. Gan jau kāds arī nopērk ko vecu.
Preses relīzes