Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Sapņu tulks – ko nozīmē Tavs sapnis?
Sapņu tulkošana ir viena no vissenākajām maģiskām lietām, kas kādreiz mēdz arī piepildīties. Š ajā rakstā palīdzēsim mūsu lietotājām izvēlēties pareizo, sev visvairāk piemērotāko sapņu tulkojumu krājumu internetā. Lai pārietu uz izvēlēto sapņu tulku – vienkārši uzklikšķinām uz virsraksta.
StilaParks.lv
Dziednieks Arturs Tiltiņš
Saulesjosta.lv
Sapņu analizators“Analyze!”
Goroskop.Rugada mēnesi“Sapņu maģija”
Š is ir uzskatāms tikai par īsu ieskatu internetā atrodamajos sapņu tulkos. Patiesībā to ir ļoti ļoti daudz, bet pārsvarā tie dublējas.
Tikai tagad atliek tos sapnīšus atcerēties 🙂
Es mēdzu citreiz murgus tulkot, ne sapņus. :shake:
1) Tiem, kam ir kāda nozīme.
2) Tiem, kuriem nav nekādas jēgas (murgi un pārējās herņas, ko smadzenes producē dažādu notikumu iespaidā).
Quote:
Mēs zinām, ka sievietes domāšanas process (ar retiem izņēmumiem) iekārtots savādāk. Atšķirībā no vīrieša loģiskās domāšanas šeit pārsvaru ņem emocijas, intuīcija, un citas vīrietim ne īpaši saprotamas lietas.
Man murgos ir rādījies, kā mans kaķis kodē notepadu 😀 😀 😀 LoL
ta nu gan aizgājis jau galējībā 😀
man sapnis vienmēr pārraujas vispatīkamākajā vietā 🙂
Mēs savukārt viņiem ķersim peles, lai šiem stimuls kodēt :D:D:D
PS piemetīšu arī savu kaķi V3 ātrākai sakodēšanai 😀
Man jau sen nav sapņu, vai arī ir, bet nekad neatceros. Nu vai arī man zemapziņā nekā nav. :duno:
Daži zinātnieki to skaidro ar informatīvajiem laukiem. Doma tāda, ka visa pasuales informācija ir tajos laukos un domādams pa dienu/ meklējis risinājumu tu esi neapzināti mēģinājis pieslēgties klāt šai informācijai, sapnī vienkārši tas izdodas un notiek šīs informācijas pasniegšana…kaut kā tā..
Vairāk mani fascinē tas, ka samērā bieži nonāku déjà vu situācijā. Situācijā, kura liekas jau izdzīvota.
{..}Sieviete ir emocionāli histērisks radījums, kas iedzen kapā vīrieti ar savu debīlismu.
Nespried peec savas pieredzes par visaam ok? Un tas ka mees nesaprotam otru dzimumu NEnoziimee ka tas ir tizls.
Sieviete ir emocionāli histērisks radījums, kas iedzen kapā vīrieti ar savu debīlismu.
Ne uz viena vīrieša kapa plāksnes nav redzēts uzraksts “Miris no sievietes debīlisma” :duno: bet nu sapņot jau Tu vari 😀
Preses relīzes