Šatlvorts paziņo Ubuntu viedtālruņu cenas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Šatlvorts paziņo Ubuntu viedtālruņu cenas

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Patlaban notiekošajā Hanoveres izstādē CeBIT 2014 Canonical vadītājs Marks Š atlvorts iepazīstināja ar gaidāmajiem Ubuntu viedtālruņiem. To cenas būšot vidējā cenu diapazona augšgalā, resp. 200-400 USD. Tā ir cena bez operatora līguma. Š atlvorts arī paziņoja, ka Ubuntu nekonkurēs ar iPhone un nepozicionēs savas ierīces kā Apple alternatīvu – pēc viņa vārdiem “iPhone īpašniekiem esot emocionāla saikne ar Apple”. Pie tam lētākais iPhone5S maksā 649 USD – tātad atrodas pavisam citā cenu kategorijā.

Kā Canonical partneri-ražotāji piedalīsies Ķīnas viedtālruņu ražotājs Meizu un spāņu BQ Mobile. Produkciju viņi plāno tirgot savos internetveikalos, kā arī caur ubuntu.com. Vēlēšanos sadarboties izrādījuši mobilie operatori Vodafone, EE, T-Mobile USA, Three Group, Deutsche Telekom, Verizon, Telstra un Portugal Telecom. Ubuntufonu tirdzniecībai jāsākas jau šogad.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_ubuntu1_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_ubuntu2_1.jpg[/img]

Aldis
    Participant

made my day.. 😀

“iPhone īpašniekiem esot emocionāla saikne ar Apple” 😀

RicoPico
    Participant

Jā, šis labs! Es arī sasmaidījos ieraugot tik eleganti izslietu vidējo pirkstu. 😀

Nav tā, ka es ienīstu Džobsa daiļradi. Godavārds- lai šiem veicas. Ä¢eniāls biznesa modelis! Vienkārši man šķiet ļoti komiskas tās putas uz lūpām ar kādām tiek aizstāvēta Apple produkcija. ÄŒau, TrakaisEzi! :>

opengraybox
    Participant

Jā, eleganti pateica vienā teikumā !

Athlons
    Participant

jā, par i-phone улыбнуло…

bet nu redzēsim, kā tas viss atīstīsies… pagaidām esmu apmaucis svaigu korpusu savam nē9 un kādu gadu mierīgi varētu trubu nemainīt… bet kad mainīt, tad būs izvēle… sailfish izskatās ok, bet dzelzis ne pārāk… droīdu un i-os nekāroju, wp nav attaisnojis cerības… vrb ubuntais būs īstais, lai gan uz laptopa ar to modīgo unity tā arī nesadraudzējos…

Nelabojams
    Participant

emmm, politkorekti formulēta diagnoze 😀

RicoPico
    Participant

Es pirms 2 gadiem nopirku savu S3. Viedtālruņu tirgū mani līdz šim brīdim nekas cits nav spējis uzrunāt. Bija jūtama pamatīga plaisa starp manu veco S1 un S3. Bet ja tagad paņemtu S5- atšķirību nejustu praktiski nekādu. Nujā- izskatās savādāk. Nu un?

Aldis
    Participant

Ar S5 varētu sekot līdzi savai sirds darbībai! 🙂 😀

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā